«Σήμερα θα σε σφάξω! Θα σου κόψω τα λαρύγγι» – Σοκάρει το βίντεο με την κακοποίηση 29χρονης

Η 29χρονη κατέληξε στο αυτόφωρο με τον κακοποίητή της, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος!

Must Read

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η νέα υπόθεση κακοποίησης μιας 29χρονης κοπέλας από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος, όπως καταγγέλλει η ίδια, την χτύπησε, προξένησε ζημιές στο όχημά της και την απειλούσε ότι θα την σκοτώσει.

Ο 31χρονος άντρας απειλούσε με κάθε τρόπο την 29χρονη, ενώ έφτασε στο σημείο και να την χτυπήσει επειδή η ίδια αρνιόταν να τα ξαναβρούν. Τον περασμένο Δεκέμβριο, η νεαρή γυναίκα υπέβαλλε μήνυση για ενδοοικογενειακή βία.

Για μήνες ολόκληρους ο ίδιος επέμενε φορτικά να γυρίσει κοντά του, και το περασμένο Σάββατο, όταν εκείνη αρνήθηκε να συνευρεθούν, ο 31χρονος, όπως καταγγέλλει η 29χρονη, της επιτέθηκε και την χτύπησε, ενώ «έσπασε» και το αυτοκίνητό της.

Η γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό στο Α.Τ Σαντορίνης και ο 31χρονος συνελήφθη, ωστόσο ο ίδιος απάντησε με μήνυση, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και η 29χρονη. Οι δυο τους οδηγήθηκαν στο στο πρωτοδικείο Νάξου και πήραν αναβολή για την Τετάρτη. Μαζί με την 29χρονη αφέθηκε ελεύθερος και ο 31χρονος.

Σε βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΙ, ο 31χρονος ακούγεται να απειλεί ότι θα σκοτώσει την πρώην σύντροφό του. «Θα σε σφάξω, θα σε σκοτώσω, θα σου κόψω το λαρύγγι» ακούγεται να της λέει…




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This