«Παρακαλούσα να με σκοτώσουν» λέει η αστρολόγος που έπεσε θύμα ληστών μέσα στο σπίτι της

«Δεν μου άφησαν ούτε ρολόι να δω την ώρα»

Must Read

Σοκάρουν οι περιγραφές της 55χρονης αστρολόγου που έπεσε θύμα άγριων ληστών, οι οποίοι μπούκαραν στο σπίτι της στην Γλυφάδα και της άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα.

«Δεν φοβήθηκα, παρακαλούσα τους ληστές να με σκοτώσουν γιατί ήξερα ότι έχω χάσει όλη μου την περιουσία. Παρακαλούσα γονατιστή και δεμένη με τα κορδόνια μου, παρακαλούσα να με σκοτώσουν γιατί ήξερα ότι έχω χάσει τα πάντα. Είχαν 100.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 2 εκατομμυρίων ευρώ» δήλωσε η Βάσω Νικολαΐδου μιλώντας στην εκπομπή Live news.

Όπως περιέγραψε η ίδια, οι ληστές γνώριζαν πολύ καλά ότι είχε χρήματα και κοσμήματα αξίας μέσα στο σπίτι της και αφού την έδεσαν, την χτύπησαν και την απείλησαν, κατάφεραν να φτάσουν στο χρηματοκιβώτιο.

Αφού έκαναν το σπίτι άνω κάτω και διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε κάτι άλλο να κλέψουν, τράπηκαν σε φυγή και τότε η 55χρονη κάλεσε την αστυνομία.

«Τα δύο άτομα τα είδα. Το ένα δεν φορούσε κουκούλα. Μπήκε πρώτα ο ένας, με έδεσε, με ακινητοποίησε, άνοιξε στον δεύτερο. Τον τρίτο δεν τον είδα» δήλωσε και πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «Προσπάθησα να πέσω απ’ τον καναπέ, μου είπαν ”μην κουνηθείς”. Ήξεραν πού είναι το χρηματοκιβώτιο, ύστερα τους είδα με τους γκασμάδες που το πήραν από το υπόγειο».

«Πρόσωπο από το στενό της περιβάλλον»

Η αστρολόγος υποστηρίζει ότι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τη ληστεία, προέρχεται από το στενό της περιβάλλον: «Είχαν πάρει πληροφορίες. Ήξεραν πού είναι τα πάντα. Ήξεραν πού είναι το χρηματοκιβώτιο, πού έχω τα πράγματα, πώς ανοίγει το γκαράζ» περιέγραψε.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This