Η κοκκινομάλλα αστυνομικός που πυροβόλησε τον «Έσκο», είχε συλλάβει την βιτριολίστρια που επιτέθηκε στην Παλιοσπύρου

Όταν τα κανάλια έδειχναν φωτογραφίες της εντυπωσιακής αστυνομικού

Must Read

Η εντυπωσιακή κοκκινομάλλα αστυνομικός που έγινε viral όταν οδηγούσε την βιτριολίστρια Έφη Κακαράντζουλα στη δικαιοσύνη, είναι η ίδια που πυροβόλησε τον κακοποιό με το προσωνύμιο «Εσκο», στην Πολυτεχνειούπολη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του protothema.gr, η 35χρονη που δέχτηκε επίθεση με κατσαβίδι από τον Αλβανό αρχηγό της συμμορίας που είχε μετατρέψει σε ορμητήριό της τις παλιές φοιτητικές εστίες στου Ζωγράφου, είναι η αξιωματικός που είχε συλλάβει την Έφη Κακαράντζουλα, μερικούς μήνες μετά την επίθεση σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, που σόκαρε την Ελλάδα.

Τότε μάλιστα, οι φωτογραφίες με την εντυπωσιακή αξιωματικό είχαν κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που την παρομοίασαν με την «Lara Croft».

Η 35χρονη αξιωματικός συμμετείχε στην επιχείρηση της Πολυτεχνειούπολης την περασμένη εβδομάδα και όταν ζήτησε να αποχωρήσει επειδή αισθάνθηκε αδιαθεσία, κατευθύνθηκε προς το υπηρεσιακό όχημα που ήταν παρκαρισμένο μέσα στον χώρο της σχολής. Εκεί την πλησίασε ο «Έσκο» και της επιτέθηκε με κατσαβίδι. Η αστυνομικός απάντησε με πυρά, τραυματίζοντας τον στο πόδι, ενώ στη συνέχεια οι συνάδελφοί της προχώρησαν στη σύλληψή του.

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Έπραξα αυτό που έπρεπε για τη δική μου ζωή και του συναδέλφου. Ήμουν στην επιχείρηση από την προηγούμενη μέρα και επειδή ήταν πολλή η κούραση είπα να φύγω για δύο ώρες και να επιστρέψω, αλλά έγινε ότι έγινε. Την ώρα που έφευγα έχοντας πάρει άδεια από τον διευθυντή μου κατάλαβε ότι ήμουν αστυνομικός και μου επιτέθηκε. Ήξερα ότι αυτός ήταν ο εγκέφαλος της οργάνωσης» είπε η ίδια μιλώντας στην εκπομπή Tlive και πρόσθεσε:

«Το μόνο που με ενδιέφερε εκείνη την ώρα ήταν να δω τον χώρο γύρω μου να μην έχει κόσμο γιατί πρόκειται για φοιτητική εστία. Αφού βεβαιώθηκα για την ασφάλεια όλων μας και των φοιτητών ενήργησα όπως θα έπρεπε. Πάνω του είχε μόνο αυτό το κατσαβίδι, αλλά συνήθως κινούνταν με οπλισμό. Ήρθε καταπάνω μου με σκοπό να μου επιτεθεί. Είναι ξεκάθαρο πως αν είχε όπλο πάνω του θα το είχε αξιοποιήσει. Δεν ήρθε απλώς για να με απειλήσει ή να με τραυματίσει. Αν δεν είχα σηκώσει το χέρι μου θα με είχε τραυματίσει στο λαιμό, στην καρωτίδα».




Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η  ανθυπαστυνόμος της Ασφάλειας κρατάει χαμηλό προφίλ διοχετεύοντας όλη την ενέργειά της στις επιχειρήσεις και αναλαμβάνοντας τα δύσκολα κομμάτια στα οποία απαιτείται γυναικεία παρουσία.

Δείτε επίσης: Η εντυπωσιακή κοκκινομάλλα φρουρός και οι ύβρεις στην Έφη έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καταγγελία για εργασιακό bullying: «Την απείλησαν και την ανάγκασαν να παραιτηθεί επειδή έβγαινε στη σύνταξη»

Μία σοβαρότατη καταγγελία που αφορά σε εργασιακό εκφοβισμό, έρχεται στο «φως», με πρωταγωνίστρια μία 60χρονη, που απασχολείτο σε ιδιωτική...

More Articles Like This