Ανατριχίλα στο κέντρο της Αθήνας: Πα-τέρας βίαζε το κοριτσάκι του εδώ και 5 χρόνια

Ο Μπαγκλαντεσιανός φωτογράφιζε γυμνό το παιδί, το βίαζε και απειλούσε να το σκοτώσει

Must Read

Τρομερές αποκαλύψεις για τον εφιάλτη που βίωνε από τα 5 της χρόνια, έκανε ένα 12χρονο κοριτσάκι, όταν ο πατέρας της συνελήφθη μετά από μήνυση της μητέρας της για ενδοοικογενειακή βία.

Η γυναίκα με καταγωγή από την Γεωργία, κατήγγειλε ότι ο Μπαγκλαντεσιανό σύζυγό της, με τον οποίο έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά, την έσπαγε στο ξύλο. Ο δράστης συνελήφθη από άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, ενώ βρισκόταν μέσα σε λεωφορείο της γραμμής. Το κοριτσάκι μετά από αυτή την εξέλιξη, αποκάλυψε στη μητέρα της ότι ο πατέρας της την κακοποιούσε σεξουαλικά από τότε που ήταν πέντε ετών.

Μετά τη μήνυση για ενδοοικογενειακή βία, ο άντρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, ενώ μια ημέρα μετά το παιδί βρήκε το θάρρος να μιλήσει για την κόλαση που βίωνε στα χέρια του 40χρονου, ο οποίος την έβγαζε γυμνές φωτογραφίες, την βίαζε, την χτυπούσε και απειλούσε να την σκοτώνει εάν μιλούσε.

Σημειώνεται ότι παρά το γεγονός ότι του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι λόγω του περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας, ο άνδρας είχε επιχειρήσει να προσεγγίσει το κοριτσάκι.

Ο 40χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα και αύριο θα απολογηθεί στον ανακριτή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This