Έτοιμοι να συλλάβουν τον φονιά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Οι Αρχές εστιάζουν τις έρευνες σε δύο πρόσωπα από το οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον Οικονομικό το κίνητρο του δράστη

Must Read

Φως στη δολοφονία του 68χρονου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου αναμένεται να ρίξουν μέσα στις επόμενες ημέρες τα αποτελέσματα των εξετάσεων του DNA, τα οποία περιμένουν οι αστυνομικές Αρχές για να περάσουν χειροπέδες στον άνθρωπο που τον δολοφόνησε μέσα στο σπίτι του, σε χωριό της Ηλείας.

Οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί σε δύο πρόσωπα από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του θύματος. Για τον λόγο αυτό έχουν δώσει καταθέσεις τα δύο αδέλφια του νεκρού, καθώς και η σύζυγος και ο γιος του ενός αδελφού που τον βρήκε νεκρό. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε μία από τις καταθέσεις ανακύπτει το ενδεχόμενο κίνητρο του δράστη της δολοφονίας.

Δύο ύποπτοι, που έχουν δώσει μαρτυρικές καταθέσεις, έπεσαν σε αντιφάσεις σε σχέση με άλλες μαρτυρίες. Ομως τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί στη δικογραφία δεν είναι αρκετά για να τους «δέσουν» οι αστυνομικοί. Για τον λόγο αυτό περιμένουν τα αποτελέσματα του DNA από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας, προκειμένου οι ενδείξεις για τη στυγερή δολοφονία να γίνουν… αποδείξεις.

Ως προς το κίνητρο του δολοφόνου του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, εκτιμάται πως είναι οι οικονομικές διαφορές που οδήγησαν τον δράστη στο να μαχαιρώσει με μανία 40 φορές τον άτυχο άνδρα στο κεφάλι και τον αυχένα. Πάντως, από τις καταθέσεις γειτόνων δεν προκύπτουν διαφορές του συνταξιούχου με κάποιον συγχωριανό του. Επίσης, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο δολοφόνος να είχε και συνεργό, ο οποίος τον βοήθησε για να σβήσει τα ίχνη του και ενδεχομένως να του δώσει άλλοθι.

Ο άτυχος συνταξιούχος είχε βρεθεί νεκρός το βράδυ της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου από έναν αδελφό του στο σπίτι όπου έμενε, στο χωριό Εφύρα, φέροντας 40 χτυπήματα στο κεφάλι, από τα οποία τα 19 προκάλεσαν βαθιά τραύματα.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση έχουν αποκλείσει από την πρώτη στιγμή το ενδεχόμενο ληστείας ή διάρρηξης, καθώς δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης στο σπίτι, ούτε έχουν αφαιρεθεί χρήματα ή πολύτιμα αντικείμενα.




Δείτε επίσης: Ποιος έλιωσε το κεφάλι του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου; Το μοιραίο λάθος ενός μάρτυρα που οδηγεί στην εξιχνίαση

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Breakfast @ Star: Επέστρεψε η Ελένη Χατζίδου – Όσα είπε για τον τραυματισμό της

Στο πλατό του «Breakfast @ Star» επέστρεψε η Ελένη Χατζίδου μετά τον τραυματισμό που είχε στο χέρι της.Η γνωστή...

More Articles Like This