Νέες αποκαλύψεις για τη συμμορία της Πολυτεχνειούπολης: Έκρυβαν ναρκωτικά σε δέντρα της εστίας!

Με τις οικογένειές τους ζούσαν στη φοιτητική εστία και έβαζαν... μπράβους να κάνουν face control!

Must Read

Όλο και ξεδιπλώνεται το κουβάρι της εγκληματικής δράσης της συμμορίας, που είχε μετατρέψει σε άντρο της την φοιτητική εστία στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου. Μάλιστα δεν δίσταζαν να κρύβουν τα ναρκωτικά μέσα στο πανεπιστήμιο!

Από τον Ιανουάριο του 2021 αστυνομικοί είχαν εντοπίσει «καβάτζες» με ναρκωτικά σε δέντρα, υδρορροές και εντός ενός εγκαταλελειμμένου βαν, πολύ κοντά στη φοιτητική εστία. Τον δε Μάρτιο του 2020 σε σπίτι 36χρονου αλλοδαπού στο Παγκράτι, βρέθηκαν 29 κιλά χασίς και ανακαλύφθηκε η σχέση του με τη μαφία της Πολυτεχνειούπολης, με τον ίδιο να προωθεί ναρκωτικά σε όλη την περιοχή των εστιών.

Τον Ιούνιο του 2019, είχε ανακαλυφθεί μεγάλη χασισοφυτεία στην Αρτέμιδα, στην περιοχή Λίμνη Αλικής. Τότε οι Αρχές είχαν πληροφορίες ότι η ποσότητα των ναρκωτικών από τα 720 δενδρύλλια, κατέληγε δίπλα και μέσα στον χώρο της Πολυτεχνειούπολης.




Και τα εννέα άτομα που όπως δείχνουν τα στοιχεία έχουν αρχηγικό ρόλο στις τρεις συμμορίες (που φτάνουν τα 50 άτομα) που λυμαίνονταν την Πολυτεχνειούπολη, είχαν μεταφέρει και τις οικογένειές τους στη φοιτητική εστία, ενώ ήταν τόσο το θράσος τους που έβαζαν και μπράβους να κάνουν face control σε φοιτητές! Το κλίμα τρομοκρατίας που επικρατούσε και η επικινδυνότητά τους δεν άφηνε τα στόματα να ανοίξουν και να μιλήσουν για τα όσα συνέβαιναν. Σε ολόκληρο τον τέταρτο όροφο της εστίας κατέφευγαν μετά την τέλεση ληστειών και άλλων εγκληματικών πράξεων και τον χρησιμοποιούσαν για αποθήκη ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βλαντιμίρ Πούτιν: Απόλυτος κυρίαρχος με ποσοστά… δικτάτορα!

Η Δύση τις ονόμασε εκλογές-παρωδία, όπου ένας «αδύναμος, ανασφαλής Πούτιν» επιθυμεί τα τεράστια ποσοστά αποδοχής, αλλά κυνικά φροντίζει να...

More Articles Like This