«Πούλαγε» την 14χρονη κόρη του για 5 ευρώ – Αναστολή ποινής ζητάει ο 72χρονος που βίαζε το παιδί

Must Read

Την ερχόμενη Δευτέρα θα αποφασιστεί αν θα γίνει δεκτή η αίτηση για αναστολή έκτισης της ποινής του που κατέθεσε ο 72χρονος -σήμερα- συνταξιούχος, ο οποίος βίαζε στην Κάλυμνο ένα 14χρονο κορίτσι από την τρυφερή ηλικία των 10 ετών και, μάλιστα, με τις «ευλογίες» του 41χρονου -τότε- πατέρα της, ο οποίος ξεπουλούσε επί τέσσερα χρόνια την αθωότητα της κορούλας του για 5 ως 20 ευρώ!

Η φρικιαστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος ανηλίκου που είχε συγκλονίσει το νησί είχε αναβιώσει στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου, το οποίο είχε κρίνει κατά πλειοψηφία ενόχους τους κατηγορουμένους, επιβάλλοντας ποινή κάθειρξης 28 ετών (εκτιτέα τα 25) και χρηματική ποινή ύψους 100.000 ευρώ στον ηλικιωμένο που αντιμετώπιζε τις κατηγορίες του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, της αποπλάνησης παιδιού ηλικίας κάτω των 15 ετών κατ’ εξακολούθηση και της ασέλγειας με ανήλικο ηλικίας κάτω των 15 ετών αντί αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια. Στον πατέρα του κοριτσιού είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 13 ετών για απλή συνέργεια σε ασέλγεια με ανήλικο ηλικίας κάτω των 15 ετών αντί αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια και για σωματεμπορία ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση.

Ο πατέρας του κοριτσιού

Eπλαθε ιστορίες

Στις απολογίες τους οι δύο κατηγορούμενοι είχαν ισχυριστεί ότι οι καταγγελίες του κοριτσιού ήταν ψευδείς. Σύμφωνα με τη «δημοκρατική», κατά την ακροαματική διαδικασία είχαν καταθέσει έξι μάρτυρες του κατηγορητηρίου, ενώ από τη συνήγορο του ηλικιωμένου προτάθηκαν οκτώ μάρτυρες υπεράσπισης και από τον συνήγορο του πατέρα ακόμα μία. Ο συνταξιούχος και οι μάρτυρές του είχαν αρνηθεί κατηγορηματικά όσα του αποδίδονται υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι η ανήλικη έπλαθε ιστορίες με το μυαλό της και ότι δεν υπήρξε ποτέ οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή ή άλλου είδους ασέλγεια σε βάρος του παιδιού, το οποίο εκείνος συνέδραμε οικονομικά.

Στη συνέχεια, οι δύο καταδικασθέντες είχαν ασκήσει κατά της πρωτόδικης απόφασης εφέσεις, που προσδιορίστηκαν να εκδικαστούν στις 5 Δεκεμβρίου από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου. Ωστόσο, με αίτηση που κατέθεσε ο 72χρονος συνταξιούχος ζητά να αφεθεί ελεύθερος ως την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό, έστω και με περιοριστικούς όρους. Το αν θα γίνει δεκτή θα το αποφασίσει το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου στις 10 Οκτωβρίου.

Ο 72χρονος

Η ανατριχιαστική υπόθεση της Καλύμνου αποκαλύφθηκε στις 16 Αυγούστου του 2017, έπειτα από καταγγελία του 19χρονου –σήμερα- κοριτσιού στο αστυνομικό τμήμα, όπου εμφανίστηκε μαζί με δύο θείες του. Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά, η ανήλικη είχε περιγράψει με λεπτομέρειες όσα φρικιαστικά βίωνε από τα 10 ως τα 14 χρόνια της, από τον Οκτώβριο του 2013 ως τον Αύγουστο του 2017. Οπως είπε, ο 41χρονος -τότε- πατέρας της την εξανάγκαζε να συνευρίσκεται ερωτικά με επιφανείς επιχειρηματίες και γνωστούς οικογενειάρχες της Καλύμνου και της Κω, μεταξύ των οποίων και ο 67χρονος -τότε- συνταξιούχος, οι οποίοι δεν δίσταζαν να κάνουν σεξ με ένα παιδί! Το αντίτιμο για να «ξεπουλάει» την κόρη του ξεκινούσε από μόλις 5 ευρώ και έφτανε τα 20!

Η συνέχεια ήταν να ενημερωθεί ο αρμόδιος εισαγγελέας και, αφού εκδόθηκαν εντάλματα από τον ανακριτή Κω, να συλληφθούν τόσο ο 46χρονος «πα-τέρας» όσο και ο συνταξιούχος που είχαν μεταφερθεί στην Κω, τους ασκήθηκαν διώξεις και παραπέμφθηκαν στην αρμόδια ανακρίτρια, η οποία τους έκρινε προσωρινά κρατούμενους με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μητέρα για δεύτερη φορά η Ισμήνη Νταφοπούλου-Το φύλο του μωρού

Η πρώην Σταρ Ελλάς, Ισμήνη Νταφοπούλου έγινε μητέρα για δεύτερη φορά και το ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τον...

More Articles Like This