Κορινθία: Κατ’ επανάληψη βίαιος ο 33χρονος – Ξυλοκόπησε και βίασε την 28χρονη επειδή ζήτησε διαζύγιο

Δεν ήταν αφορμή η βάφτιση του παιδιού τους για τα όσα συνέβησαν – Γιατί είπε «μετανιώνω» η 28χρονη

Must Read

Η Χριστίνα Παναγή, δικηγόρος της 28χρονης η οποία απήχθη, κακοποιήθηκε, βιάστηκε και παραλίγο να καεί ζωντανή από τον εν διαστάσει σύζυγό της στην Κορινθία, αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για τη σοκαριστική υπόθεση, ενώ έβαλλε κατά κάποιων δημοσιογράφων που κάνουν και λένε ό,τι θέλουν.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο Open η κ.Παναγή, ο 33χρονος Αλβανός ήταν βίαιος τα τελευταία δύο χρόνια, με το περιστατικό που συνέβη τα ξημερώματα της Τετάρτης να είναι το αποκορύφωμα αυτής της συμπεριφοράς, ενώ ξεκαθάρισε ότι υπάρχει μια παρανόηση στα όσα έχουν ακουστεί για την αιτία αυτού του περιστατικού και πως ο λόγος για τον άγριο ξυλοδαρμό και τον βιασμό, είναι το γεγονός ότι η εντολέας της ζήτησε διαζύγιο.

Είπε αρχικά η δικηγόρος: «Ήταν μια αρρωστημένη κατάσταση, η οποία δεν είχε καταγγελθεί εγκαίρως. Υπήρχε μια συμπεριφορά που δεν ήταν η πρέπουσα. Αυτό το γεγονός δεν είχε επαναληφθεί. Ήταν σε διάσταση ένα εξάμηνο και τώρα ζητήθηκε το διαζύγιο».

Σε ότι αφορά το ενδεχόμενο να βγει από τη φυλακή ο 33χρονος που έχει κριθεί προφυλακιστέος, η κ.Παναγή σχολίασε ότι επί του παρόντος η εντολέας της, η οποία μένει μαζί με τη μητέρα της, «είναι ανακουφισμένη από την προφυλάκιση, την αφήνω και εγώ λίγο να ηρεμήσει. Είναι πάρα πολύ σοκαρισμένη, πρέπει να βρει τα πατήματά της και αυτή και τα δύο παιδιά της».

Αναφορικά με τα όσα κυκλοφορούν στα ΜΜΕ για τη βάφτιση του παιδιού του πρώην ζευγαριού ως αιτία της αδιανόητης εξέλιξης, η δικηγόρος της 28χρονης ξεκαθάρισε ότι υπήρξε παρανόηση πάνω σε αυτό και έστρεψε τα βέλη της στους δημοσιογράφους:

«Έχουν γραφτεί και έχουν ειπωθεί διάφορα. Είδαμε συναδέλφους σας έξω από το σχολείο του παιδιού με κάμερες. Είδαμε επίσης χθες τον πατέρα της πελάτισσάς μου, ο οποίος είναι άνθρωπος άρρωστος, να κάνει δηλώσεις τις οποίες απορώ αν μπόρεσε να τις πει μόνος του. Απορώ που θα υπάρξει ένα τέλος και που θα χαθεί η πληροφορία η πραγματική και που θα χαθεί και αυτό που πρέπει να πούμε».




Η Χριστίνα Παναγή έδωσε και το σωστό χρονικό της βάναυσης κακοποίησης: «Το περιστατικό έγινε ξημερώματα Τετάρτης, μόλις σχόλασε η γυναίκα από τη δουλειά της, δηλαδή από κει ξεκίνησε, 01:00 τη νύχτα και τελείωσε την Τετάρτη το πρωί όταν επικοινώνησε μαζί μου. Δεν έγινε σε μέρος ή ώρα που θα μπορούσε να τη δει κόσμος. Για την ώρα που σχολούσε, υπάρχει κόσμος που την είχε δει, είχαν δει κάποια περιστατικά. Ευτυχώς για εμάς υπάρχουν μάρτυρες. Η κοπέλα δουλεύει σε ένα μαγαζί εστίασης στο κέντρο της Κορίνθου, ήταν την ώρα που σχόλαγαν».

Η βίαιη συμπεριφορά του 33χρονου κατά της 28χρονης είχε ξεκινήσει τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά η γυναίκα δεν είχε προχωρήσει σε κάποια καταγγελία, με την κ.Παναγή να εξηγεί:

«Ο μόνος λόγος ήταν τα παιδιά της. Φοβόταν τον στιγματισμό, φοβόταν πώς θα πάρουν τα παιδιά το διαζύγιο. Φοβόταν αρκετά πράγματα. Με τον καιρό είδε ότι το διαζύγιο είναι αναπόφευκτο. Φοβόταν για τα παιδιά. Ήθελε να εξομαλυνθεί η κατάσταση και ένα ειρηνικό διαζύγιο ώστε τα παιδιά να αντιμετωπίσουν έναν χωρισμό. Όχι βιαιοπραγίες, όχι άσχημα περιστατικά. Μιλάμε για μια κλειστή κοινωνία της Κορίνθου, δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς».

Η δικηγόρος αποκάλυψε και το τι της είπε η 28χρονη, η οποία κάνει δύο δουλειές για να μεγαλώσει τα παιδιά της, όταν απευθύνθηκε σε εκείνη: «Μετανιώνω που δεν βρήκα τη δύναμη να σε καλέσω νωρίτερα»…

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μαρία Καρυστιανού: «Να μας επιτραπεί να τιμωρηθούν οι ένοχοι, έχουμε το βλέμμα στραμμένο στην Ευρώπη»

Αναφορά στην εμφάνισή της στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωκοινοβουλίου, έκανε, μιλώντας νωρίτερα σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή, η...

More Articles Like This