Συνελήφθη διαρρήκτης… Spiderman στις Σέρρες – Σκαρφάλωνε σαν αίλουρος με ευκολία στα μπαλκόνια

Στα 21.000 ευρώ η λεία του

Must Read

Σαν άλλος… Spiderman διαρρήκτης σκαρφάλωνε με ευκολία στα μπαλκόνια και στη συνέχεια παραβιάζοντας τις μπαλκονόπορτες, αφαιρούσε κοσμήματα και χρήματα από διαμερίσματα στις Σέρρες.

Έπειτα από τη συντονισμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών συνελήφθη και εξιχνιάστηκαν οκτώ περιπτώσεις διαρρήξεων διαμερισμάτων, που έγιναν τον τελευταίο μήνα στις Σέρρες με λεία 21.000 ευρώ.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο διαρρήκτης, λίγο πριν εντοπιστεί, είχε αναρριχηθεί σε μπαλκόνι διαμερίσματος πρώτου ορόφου, όπου αφού διέρρηξε την μπαλκονόπορτα, αφαίρεσε από το εσωτερικό διάφορα κοσμήματα, συνολικής αξίας 15.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα. Τα κλοπιμαία εντοπίστηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους.

Οκτώ συνολικά διαρρήξεις

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι τον τελευταίο μήνα με τον ίδιο τρόπο, είχε διαρρήξει επιπλέον επτά διαμερίσματα, από όπου αφαίρεσε χρήματα και κοσμήματα, συνολικής αξίας 6.210 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση των παθόντων.

Στην κατοχή του συλληφθέντα εντοπίστηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, γάντια και μεταλλική λάμα, τα οποία και κατασχέθηκαν, καθώς επίσης και ένα ποδήλατο που χρησιμοποιούσε.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται προκειμένου διαπιστωθεί τυχόν εμπλοκή του ανωτέρω σε παρόμοια αδικήματα, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This