Έξαλλος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Έδιωξε ακόμα και τον δικηγόρο του!

Θα πάει στο Εφετείο με νέο συνήγορο υπεράσπισης

Must Read

Έντονα δυσαρεστημένος φαίνεται πως είναι ο δολοφόνος της Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, τόσο από την έκβαση των πραγμάτων και της καταδικαστικής του απόφασης, όσο και από τις αλλεπάλληλες δηλώσεις του δικηγόρου του, οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν εκθέσει -κατά τον πιλότο- ανεπανόρθωτα και εκείνον και την οικογένειά του.

Μάλιστα, ο νεαρός πιλότος ισχυρίζεται ότι ο δικηγόρος που τόν υποστήριζε μέχρι πρότινος, από μόνος του επέλεξε χωρίς να τον συνεννοείται να μιλά στα κανάλια. Ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος αποφάσισε να αλλάξει δικηγόρο και να πάει στο Εφετείο με νέο συνήγορο υπεράσπισης. Ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης θα πάψει εκπροσωπεί τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος να σημειωθεί ότι ήταν συνήγορος του από την πρώτη στιγμή μετά από την σύλληψη του.

Βασικός λόγος αυτής της απόφασης του συζυγοκτόνου είναι πως τού αποδίδει ευθύνες για την καταγραφή της μητέρας του από τηλεοπτική κάμερα και την προβολή της από τηλεοπτικό σταθμό. Να σημειωθεί ότι, μετά την έκδοση της πρωτόδικης απόφασης, έχουν αραιώσει οι επαφές του δικηγόρου με τον καταδικασμένο για την δολοφονία της Καρολάιν και του σκύλου τους, όπως και οι επισκέψεις του στις φυλακές όπου κρατείται ο πιλότος.

Διαβάστε ακόμα:

Νέα ζωή για τη Λυδία στις Φιλιππίνες: Η απρόσμενη αντίδραση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This