Βρετανός ειδικός στη γλώσσα του σώματος αποκαλύπτει πώς προδόθηκε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

«Φαινόταν από την αρχή ότι ο πιλότος ψευδόταν»

Must Read

Σε ρεσιτάλ κάκιστης… υποκριτικής επιδιδόταν από την πρώτη στιγμή ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, σύμφωνα με Βρετανό ειδικό στη γλώσσα του σώματος, ο οποίος ανέλυσε τον τρόπο που στεκόταν ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος των Γλυκών Νερών μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, λίγες ώρες αφότου είχε κόψει το νήμα της ζωής της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς!

Ήταν ξημερώματα της 11ης Μαΐου του 2021, όταν ο 32χρονος -τότε- πιλότος ανέβηκε στο υπνοδωμάτιο της μεζονέτας, όπου κοιμόταν η 20χρονη φοιτήτρια, και με απόλυτη ψυχραιμία τής αφαίρεσε τη ζωή, κλείνοντας τις αεροφόρους οδούς της με ένα μαξιλάρι, μπροστά στην 11 μηνών κορούλα τους! Εν συνεχεία, κρέμασε τον σκύλο της οικογένειας και σκηνοθέτησε μια αποτυχημένη διάρρηξη για να θολώσει τα νερά. Δεν δίστασε, μάλιστα, να παίζει θέατρο επί 37 ολόκληρες ημέρες, παριστάνοντας τον θλιμμένο σύζυγο, πριν τελικά συλληφθεί και ομολογήσει. Η φρικτή γυναικοκτονία δεν προκάλεσε μόνο στο πανελλήνιο οργή και αποτροπιασμό, αλλά και στη Βρετανία, τόπο καταγωγής της Καρολάιν. Από τις πιο ασύλληπτες πτυχές αυτής της υπόθεσης, με την οποία καταπιάστηκαν πολλές φορές τα μέσα ενημέρωσης, αποτέλεσαν τα πλάνα που τραβήχτηκαν έξω από το σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά, τα οποία έδειχναν τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να δακρύζει μπροστά στους δημοσιογράφους, να κρατά στην αγκαλιά του τη μικρή Λυδία ή να παρηγορεί τους συντετριμμένους γονείς της συζύγου του.

Ένας ειδικός στη γλώσσα του σώματος μελέτησε τις κινήσεις του συζυγοκτόνου και τα συμπεράσματά του παρουσιάστηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή «The Murder of Caroline Crouch: A Faking It Special» στο Discovery+. Εντύπωση προκάλεσε ο ισχυρισμός του ειδικού ότι υπήρχαν εξαρχής «προδοτικά σημάδια» στη συμπεριφορά του καταδικασμένου σε ισόβια Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. «Προσπάθησε να δώσει την εντύπωση της θλίψης βάζοντας μπροστά στο πρόσωπό του τα χέρια του, βάζοντας τα δάχτυλα στις μέσα γωνίες των ματιών του» είπε στη βρετανική εφημερίδα «The Sun» ο ειδικός στη γλώσσα του σώματος Cliff Lansley. Αμέσως μετά, πρόσθεσε: «Επίσης, πιέζει τόσο πολύ τα μάτια του, σε μια προσπάθεια να προκαλέσει δάκρυα, επειδή θέλει να δείξει ότι είναι θλιμμένος. Αλλά βλέποντας ολόκληρο το πρόσωπό του, δεν υπάρχει καμία ένδειξη θλίψης σε αυτό». Στις αρχικές δηλώσεις του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε ισχυριστεί βαριανασαίνοντας, σαν να ήταν συντετριμμένος, ότι «έλαβε αγάπη από όλο τον κόσμο». Σύμφωνα, ωστόσο, με τον Cliff Lansley, δεν βλέπει κανείς ούτε «δάκρυα» ούτε «καμία έκφραση θλίψης». Ο ίδιος επισήμανε ότι το γεγονός πως ο 32χρονος -τότε- πιλότος ανασήκωσε μόνο τον έναν ώμο του, μιλώντας στις κάμερες και διαψεύδοντας έναν ισχυρισμό, αποτελεί «μικροένδειξη» ότι έλεγε ψέματα. Ο εμπειρογνώμονας τόνισε ακόμη ότι δεν έχει δει ποτέ στην 30χρονη καριέρα του ένα «μικροσκοπικό, μονόπλευρο ανασήκωμα του ώμου, όταν οι άνθρωποι λένε την αλήθεια». Όπως κατέληξε, «όταν βλέπεις κάποιον να κάνει τέτοιες κινήσεις, αυτό σου δίνει ένα τεράστιο στοιχείο πως προσποιείται».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This