Το πήραν και το σήκωσαν κυριολεκτικά το ΑΤΜ του νοσοκομείου Αγρινίου – Φορτώθηκε σε ΙΧ

Must Read

Προβληματισμό στις αστυνομικές αρχές, αλλά και στην τοπική κοινωνία του Αγρινίου προκαλεί η κινηματογραφική κλοπή που σημειώθηκε στο νοσοκομείο της πόλης, με τους δράστες να φθάνουν ανενόχλητοι μέχρι το χώρο του ΑΤΜ και να το αρπάζουν!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες πήγαν με κλεμμένο αυτοκίνητο στο νοσοκομείο και χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς ξήλωσαν το ΑΤΜ, μέσα στο οποίο υπήρχε άγνωστο ακόμα χρηματικό ποσό, το φόρτωσαν στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

Το αυτοκίνητο των δραστών βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα σε περιοχή του Αγρινίου, ενώ οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστες μεταφόρτωσαν το ΑΤΜ σε άλλο όχημα, προκειμένου να το μεταφέρουν στο κρησφύγετό τους.

Βασικό ερώτημα που τίθεται, σύμφωνα με το agrinionews.gr, είναι υπό ποιες συνθήκες φυλασσόταν εκείνη την ώρα το νοσοκομείο. Διακινείται, πάντως, μια εξήγηση πως την ώρα της εισβολής  o (μοναδικός) φύλακας, αλλά και αστυνομικοί ήταν απασχολημένοι σε επεισόδιο που σημειώθηκε στα επείγοντα. Αν αυτό αληθεύει τότε πρόκειται για απίστευτη… σύμπτωση που λειτούργησε επίσης ως πλεονέκτημα των δραστών!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This