Σάββατο 15/5/2021

Το πήραν και το σήκωσαν κυριολεκτικά το ΑΤΜ του νοσοκομείου Αγρινίου – Φορτώθηκε σε ΙΧ

Προβληματισμό στις αστυνομικές αρχές, αλλά και στην τοπική κοινωνία του Αγρινίου προκαλεί η κινηματογραφική κλοπή που σημειώθηκε στο νοσοκομείο της πόλης, με τους δράστες να φθάνουν ανενόχλητοι μέχρι το χώρο του ΑΤΜ και να το αρπάζουν!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες πήγαν με κλεμμένο αυτοκίνητο στο νοσοκομείο και χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς ξήλωσαν το ΑΤΜ, μέσα στο οποίο υπήρχε άγνωστο ακόμα χρηματικό ποσό, το φόρτωσαν στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

Το αυτοκίνητο των δραστών βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα σε περιοχή του Αγρινίου, ενώ οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστες μεταφόρτωσαν το ΑΤΜ σε άλλο όχημα, προκειμένου να το μεταφέρουν στο κρησφύγετό τους.

Βασικό ερώτημα που τίθεται, σύμφωνα με το agrinionews.gr, είναι υπό ποιες συνθήκες φυλασσόταν εκείνη την ώρα το νοσοκομείο. Διακινείται, πάντως, μια εξήγηση πως την ώρα της εισβολής  o (μοναδικός) φύλακας, αλλά και αστυνομικοί ήταν απασχολημένοι σε επεισόδιο που σημειώθηκε στα επείγοντα. Αν αυτό αληθεύει τότε πρόκειται για απίστευτη… σύμπτωση που λειτούργησε επίσης ως πλεονέκτημα των δραστών!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ