Νεαρός «τρυπώνει» σε καφετέρια του Αιγάλεω, αρπάζει την είσπραξη και εξαφανίζεται στο λεπτό

Η διάρρηξη διήρκησε λιγότερο από ένα λεπτό

Must Read

Χρειάστηκε λιγότερο από ένα λεπτό για να «τρυπώσει» σε μία καφετέρια στο Αιγάλεω, να αρπάξει τα μετρητά από το ταμείο και να γίνει «καπνός».

Ο λόγος για έναν άνδρα, που γύρω στις 3:00 τα ξημερώματα, διέρρηξε ένα μαγαζί επί της Ιεράς Οδού, την ώρα που αμέτρητα οχήματα περνούσαν από το σημείο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο-ντοκουμέντο, ο θρασύτατος κακοποιός περιμένει έξω από το κατάστημα και μόλις βεβαιώνεται πως δεν τον βλέπει κάποιος περαστικός, σπρώχνει τη τζαμαρία και εισβάλει στην καφετέρια. Ο δράστης, φορώντας κουκούλα, τρέχει προς το ταμείο του μαγαζιού, ανοίγει το συρτάρι και παίρνει τα χαρτονομίσματα. Τα βάζει στην τσέπη του, ανοίγει ένα ντουλάπι κάτω από την ταμειακή μηχανή, παίρνει και τα υπόλοιπα μετρητά από την είσπραξη και εξαφανίζεται.

Η διάρρηξη και η διαφυγή του διαρκούν λιγότερο από ένα λεπτό. Ο κακοποιός γίνεται «καπνός» ενώ η Αστυνομία αναζητά τα «ίχνη» του. Στο ΑΤ Αιγάλεω εξετάζουν καρέ-καρέ το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του καταστήματος προκειμένου να εξακριβώσουν αν ο διαρρήκτης έχει εισβάλει και αλλού.

https://www.youtube.com/watch?v=Yha5cWgNep8&feature=emb_logo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This