Ν. Πέραμος: «Χειροπέδες» στον «ευγενικό» απατεώνα που είχε καταδικαστεί σε 51 χρόνια φυλάκισης!

Η αστυνομία τον αναζητούσε επί εννέα χρόνια!

Must Read

Επί εννέα ολόκληρα χρόνια στο λεκανοπέδιο κυκλοφορούσε ένας άντρας ο οποίος κατάφερνε να εξαπατήσει πολίτες και επιχειρήσεις και να τους «τραβά» σημαντικά χρηματικά ποσά και μετά να γίνεται άφαντος έχοντας καταφέρει να μεγαλώσει την περιουσία του.

Ο συγκεκριμένος άντρας είχε την ικανότητα να προσποιείται με μεγάλη αληθοφάνεια ένα σημαντικό πρόσωπο που το μόνο που ήθελε να κάνει ήταν να βοηθήσει τα «θύματά» του. Έτσι, αν και η αστυνομία είχε αρχίσει να ερευνά την περίπτωσή του τους τελευταίους τρεις μήνες τελικά δεν είχε καταφέρει να πέσει στα χέρια της!

Όμως, τελικά, μετά από την επιμονή των αστυνομικών αρχών η πολυπόθητη στιγμή της σύλληψης ήρθε, την περασμένη Δευτέρα. Ο 56χρονος – σήμερα – άνδρας οδηγούσε στη Νέα Πέραμο ένα όχημα το οποίο δεν ήταν στο όνομά του και έτσι θεωρήθηκε ύποπτος από τους άνδρες της ΕΛΑΣ.

Ο χαρακτηρισμός που του είχαν δώσει οι αστυνομικοί ήταν «ευγενικός απατεώνας» καθώς χρησιμοποιούσε τακτικές  ενός ευυπόληπτου προσώπου προκειμένου να προχωρά στην παράνομη δράση του.

Όπως αποκάλυψε η έρευνα της ΕΛΑΣ, σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις συνολικής ποινής κάθειρξης 10 ετών και 16 μηνών και ποινή φυλάκισης 17 ετών και ενός μήνα, όπως επίσης διωκτικά έγγραφα της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών με επιπλέον ποινή φυλάκισης 24 ετών και έξι μηνών για τα αδικήματα της απάτης κατά συναυτουργία, πλαστογραφίας μετά χρήσεως κατ’ επάγγελμα, αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, απόπειρας εκβίασης και συκοφαντικής δυσφήμισης.

Η συνολική ποινή κάθειρξης που του επιβλήθηκε είναι 51 έτη και 7 μήνες!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This