Σατανικό ζευγάρι χτυπούσε έγκυο και την ανάγκαζε να ζητιανεύει – Ο άντρας προσπάθησε να την βιάσει

Συνελήφθησαν από την ΕΛ.ΑΣ.

Must Read

Χειροπέδες πέρασαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. σε ένα ζευγάρι που κρατούσε όμηρο μια 34χρονη γυναίκα και την ανάγκαζε να ζητιανεύει με τη χρήση βίας.

Ο 51χρονος και η 53χρονη με καταγωγή από τη Βουλγαρία, ξυλοκοπούσαν την 34χρονη -επίσης Βουλγάρα- και την ανάγκαζαν να επαιτεί κάθε μέρα σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης. 

Σύμφωνα με όσα διαπίστωσαν μετά από έρευνα οι αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, η γυναίκα μπήκε στη χώρα μας στα τέλη Οκτωβρίου 2022 μαζί με την 34χρονη εγκυμονούσα.

Το ζευγάρι κρατούσε τη νεαρή γυναίκα στο σπίτι του και την χτυπούσε προκειμένου να βγαίνει για να ζητιανεύει, ενώ σύμφωνα με την καταγγελία της 34χρονης, ο 51χρονος είχε προσπαθήσει να τη βιάσει

Σε βάρος του 51χρονου και της 53χρονης σχηματίσθηκε δικογραφία για εμπορία ανθρώπων από κοινού και απόπειρα βιασμού και αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λωρίδα της Γάζας: Εντείνονται οι διαπραγματεύσεις για ανακωχή – Προγραμματίστηκαν συναντήσεις

Την ώρα που ο φόβος για λιμό στην Λωρίδα της Γάζας εντείνεται και ενώ ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ...

More Articles Like This