Δικηγόρος οικογένειας 21χρονης που παρασύρθηκε στη Θεσσαλονίκη: «Είναι όλα προφάσεις, αν είχε μετανιώσει θα την βοηθούσε»

Ο 26χρονος είχε προκαλέσει με τους ισχυρισμούς του την Πέμπτη

Must Read

Εξοργισμένος εμφανίστηκε ο Νίκος Ρουσσόπουλος, ο δικηγόρος της οικογένειας της 21χρονης Έμμα η οποία δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή όταν παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο ενός 26χρονου στην Θεσσαλονίκη ο οποίος την εγκατέλειψε αιμόφυρτη και σοβαρά τραυματισμένη, με τις απίστευτες δηλώσεις που έκανε χθες ο νεαρός.

«Όλα όσα αναφέρει ο κατηγορούμενος, είναι προφάσεις εν αμαρτίαις.

Ο συγκεκριμένος έκανε ό,τι ήταν δυνατόν προκειμένου να αποφύγει την ταυτοποίησή του.

Δεν υπάρχει μεταμέλεια και δεν έχει μετανιώσει για την πράξη του και αυτά τα οποία προκλητικά ισχυρίζεται θεωρώ ότι τουλάχιστον προσβάλλουν την κοινή λογική.

Ένας άνθρωπος που πραγματικά μετανιώνει για την πράξη του παραμένει στο συμβάν, κοιτά να βοηθήσει όσο μπορεί και όπως μπορεί και όχι να κάνει ό,τι είναι δυνατόν από την πλευρά του προκειμένου να εξαφανιστεί. Μόνο όταν συνειδητοποίησε ότι δεν υπάρχει διαφυγή γι’ αυτόν, εμφανίστηκε και δήλωσε μετανιωμένος», ανέφερε ο κ. Ρουσσόπουλος στο flashnews.gr.

Ο 26χρονος εμφανίστηκε ιδιαίτερα προκλητικός με τις δηλώσεις που έκανε τη Πέμπτη.

Όπως φέρεται να είπε, άφησε αβοήθητη την κοπέλα, καθώς φοβήθηκε και πως αν η κοπέλα είχε περάσει από διάβαση πεζών, τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχαν συμβεί!

Ο ίδιος περιέγραψε το τροχαίο αναφέροντας:

«Με μία φίλη πηγαίναμε προς Λαδάδικα και ξαφνικά ακούω στο αμάξι ένα μπαμ, ξαφνικά έγινε, δεν είδα στον δρόμο κανέναν άνθρωπο. Ξαφνικά πετάγεται μπροστά μου με ένα κινητό στο χέρι και δεν μπόρεσα να το κοντρολάρω το αμάξι, ξέφυγε. Με πράσινο φανάρι περνούσαμε, ούτε έτρεχα, 50 να ήταν το πιο πολύ που πήγαινα. Βλέπω έχει κόσμο εκεί, λέω κάποιος θα πάει να τη βοηθήσει και εγώ επειδή είχα παρελθόν εδώ τρόμαξα, λέω θα με απελάσουν», ανέφερε.

Να σημειωθεί πως την ερχόμενη Τρίτη ο κ. Ρουσσόπουλος με την οικογένεια θα δηλώσει ενώπιον της ανακρίτριας παράσταση στήριξης κατηγορίας.

Δείτε επίσης: Ασύλληπτο το θράσος του 26χρονου που παρέσυρε και εγκατάλειψε την 21χρονη: «Θέλω να δω τους γονείς της»!
 
«Έφυγα γιατί τρόμαξα ότι θα με απελάσουν» λέει ο Αλβανός που παρέσυρε και εγκατέλειψε την 21χρονη Έμμα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λωρίδα της Γάζας: Εντείνονται οι διαπραγματεύσεις για ανακωχή – Προγραμματίστηκαν συναντήσεις

Την ώρα που ο φόβος για λιμό στην Λωρίδα της Γάζας εντείνεται και ενώ ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ...

More Articles Like This