Γιάννης Μάρκου: «Ο θάνατος είναι γλυκός, είναι σαν να κοιμάσαι»

«Έφυγα από τη ζωή και ξαναήρθα», υποστηρίζει ο 58χρονος επιχειρηματίας

Must Read

Σχεδόν ένα μήνα και 15 μαχαιριές μετά, ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου, έχοντας καταφέρει να επιβιώσει από την παραλίγο θανατηφόρα επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε από έναν 26χρονο σε καντίνα στη Βαρυμπόμπη, υποστηρίζει πως για λίγο «έφυγε», αλλά γύρισε πάλι στη ζωή.

«Ολα έγιναν σε 5-7 δευτερόλεπτα. Δεν πρόλαβα να καταλάβω τι γίνεται. Οταν είδα τα αίματα και κατάλαβα τον πόνο, συνειδητοποίησα ότι τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα. Δεν τον έβλεπα, ήταν από πίσω μου. Στα πλάγια είδα έναν να με χτυπά με ελαφριές γροθιές στα πόδια και αναρωτήθηκα τι κάνει. Βασικά φοβήθηκα μόλις είδα το αίμα που έτρεχε. Είχε κόψει αρτηρίες. Ενας φίλος μου, μου έδωσε ένα μαντήλι να το δέσω στο πόδι, ώστε να σταματήσει η ροή του αίματος και μετά λιποθύμησα στο αυτοκίνητο», αναφέρει για την αναπάντεχη περιπέτειά του, που ξεκίνησε μετά τον διαπληκτισμό του με τον 26χρονο μαχαιροβγάλτη, με αφορμή το γεγονός ότι ο τελευταίος παρέκαμψε την ουρά της καντίνας.

Ο Μάρκου, τόνισε πως η επίθεση που δέχτηκε αποτέλεσε για εκείνον ένα «μάθημα ζωής». «Παλέψαμε για πολύ ώρα για να με κρατήσουν, μέχρι να με διασωληνώσουν. Πιστεύω ότι ήταν ένα μάθημα ζωής. Ο θάνατος είναι γλυκός, είναι σαν να κοιμάσαι. Εγώ “έφυγα” και ξαναήρθα», κατέληξε.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κλ. Μαρουσάκης: «Κακοκαιρία ”εξπρές” προ των πυλών με καταιγίδες»

Μπορεί ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα να επέτρεψε στους Έλληνες να γιορτάσουν τα κούλουμα, δίχως «ευτράπελα», όμως ένα νέο...

More Articles Like This