Φρίκη: Μετέφεραν ακόμα και μέσα σε φορτηγά παράνομους μετανάστες

Οι παράνομοι διακινητές συνελήφθησαν από την ΕΛΑΣ

Must Read

Στοιβαγμένους μέσα σε ειδικά κατασκευασμένες κρύπτες τις οποίες είχαν τοποθετήσει σε φορτηγά μετέφεραν παράνομα μετανάστες στην χώρα μας δύο νεαροί διακινητές, ένας άντρας και μια γυναίκα,  που συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, στο πλαίσιο περιπολιών στην Εγνατία Οδό, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, στο ύψος των κόμβων Ασπροβάλτας και Κερδυλλίων αντίστοιχα, εντόπισαν, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, ισάριθμα φορτηγά αυτοκίνητα που μετέφεραν παράνομα, σε ειδικές κρύπτες, αλλοδαπούς οι οποίοι στερούνταν εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Συνελήφθησαν οι δύο αλλοδαποί οδηγοί, μία 23χρονη γυναίκα κι ένας άντρας 19 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες.

Σημειώνεται ότι το όχημα που οδηγούσε ο 19χρονος αλλοδαπός διαπιστώθηκε ότι έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας και από την έρευνα προέκυψε πως έχει δηλωθεί κλοπή του τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους σε αστυνομικό κατάστημα του Νομού Αττικής.

Δείτε επίσης: Μέχρι και 4000 ευρώ ζητούσαν διακινητές από μετανάστες!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τραγωδία στην Κρήτη: «Ο 33χρονος είχε τις αισθήσεις του όταν τον πήρε το ασθενοφόρο»

Η οικογένεια είχε χάσει πριν από λίγα χρόνια ακόμη ένα παιδί

More Articles Like This