Στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες 14 μελών των συμμοριών που συνελήφθησαν το Σεπτέμβριο στην Πολυτεχνειούπολη

Είχαν αναπτύξει πλούσια δράση με ορμητήριο τον συγκεκριμένο χώρο

Must Read

Τα στοιχεία και τις φωτογραφίες 14 μελών των συμμοριών που εξαρθρώθηκαν στα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου από την Ελληνική Αστυνομία στην Πολυτεχνειούπολη καθώς,με με ορμητήριο τον συγκεκριμένο χώρο έκαναν ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών. 

Τα αναλυτικά τους στοιχεία είναι διαθέσιμα εδώ.

Η δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τις σχετικές Εισαγγελικές Διατάξεις, αποσκοπεί στη διερεύνηση συμμετοχής τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις, στην περιέλευση πληροφοριών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ασύλληπτων μελών της οργάνωσης και στην προστασία του κοινωνικού συνόλου κάνοντας αντιληπτό τον τρόπο δράσης της εγκληματικής οργάνωσης προς τους πολίτες.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 210-8695537 ή 210-8695538 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δείτε επίσης: Η «Γιάφκα» του Ζωγράφου: Τρεις εγκληματικές οργανώσεις έβρισκαν καταφύγιο στην φοιτητική εστία

Σύμφωνα με όσα είχε ανακοινώσει η ΕΛΑΣ μετά την εξάρθρωση τριών συμμοριών στα τέλη Σεπτεμβρίου, είχαν συλληφθεί 32 μέλη των συμμοριών αυτών, ανάμεσα στους οποίους και τα αρχηγικά τους μέλη. Οι συμμορίες αυτές διέπραξαν συνολικά 29 ληστείες έχοντας ως ορμητήριο τις φοιτητικές εστίες στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου.

Η πρώτη συμμορία αποτελείτο από 9 μέλη και είχε εμπλοκή σε 80 υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών.

Η δεύτερη 24 μέλη και είχε διαπράξει 27 ληστείες ενώ η τρίτη συμμορία είχε 18 μέλη με τους αστυνομικούς να αναζητούν ακόμα πέντε άγνωστα άτομα. Όπως διαπιστώθηκε, δε, από τις υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών, οι 28 συνέβησαν μέσα σε πανεπιστημιακό χώρο.

Η πρώτη συμμορία χρησιμοποιούσε τις φοιτητικές εστίες και για να σχεδιάζει την δράση της και για να μοιράζει τα κλοπιμαία. Οι δράστες έκαναν τις ληστείες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους ενώ διέθεταν πυροβόλα όπλα και μαχαίρια. Μάλιστα, είχαν μέχρι και την δική τους «πόρτα» στην είσοδο της Πανεπιστημιούπολης με άτομα που κρατούσαν ακόμα και όπλα και έκαναν face control σε άγνωστα ή ύποπτα για τους ίδιους άτομα στα οποία δεν δίσταζαν να προβάλουν τα όπλα τους!

https://twitter.com/hellenicpolice/status/1596476879485427712?fbclid=IwAR1MF-xcK4pQKvnIgSoOvUwLPQD1TTlLExmB4GjuF2osycyw0ExIACN8FUY

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This