Σπάτα: Διάρρηξη σε σπίτι αστυνομικού – Του πήραν το υπηρεσιακό του όπλο

Βρισκόταν μέσα σε χρηματοκιβώτιο

Must Read

Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής ένας αστυνομικός στα Σπάτα. 

Σύμφωνα με το Mega, όλα συνέβησαν τις ώρες που ο ένστολος δεν βρισκόταν στο σπίτι του. Οι δράστες κατάφεραν να μπουκάρουν μέσα στη οικία σπάζοντας το παράθυρο της κουζίνας.

Αρχικά, έψαξαν όλα τα δωμάτια του σπιτιού για χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα. Σε ένα από τα δωμάτια βρήκαν «λαβράκι» καθώς εντόπισαν ένα χρηματοκιβώτιο, το οποίο «σήκωσαν» και έφυγαν. . Ωστόσο, ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν ήξεραν πως μέσα σε αυτό ο αστυνομικός φύλαγε το υπηρεσιακό του όπλο. 

Ο αστυνομικός διαπίστωσε την διάρρηξη όταν επέστρεψε στο σπίτι του. Το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να ειδοποιήσει τους συναδέλφους του, ώστε να ξεκινήσει άμεσα η έρευνα για το περιστατικό. Έτσι, λίγο αργότερα στο σπίτι του έφτασε κλιμάκιο της σήμανσης για να λάβει αποτυπώματα και DNA των δραστών.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This