Σούπερ γιαγιά δάγκωσε ληστή που της άρπαξε την αλυσίδα

Must Read

Με μια δυνατή… δαγκωματιά (!) προσπάθησε μια «κοτσονάτη» ηλικιωμένη να αποτρέψει τον ληστή που την άρπαξε από τον λαιμό για να της πάρει την αλυσίδα με τον σταυρό που φορούσε, καταμεσής του δρόμου στη Θεσσαλονίκη!

Η Φιλιώ Κυρμελίδου επέστρεφε στο σπίτι της στο κέντρο της Μενεμένης γύρω στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης, όμως η ώρα και οι περαστικοί που υπήρχαν δεν απέτρεψαν τον αποφασισμένο κακοποιό να ορμήσει καταπάνω της! Ο δράστης πλησίασε τη γυναίκα από πίσω και την άρπαξε από τον λαιμό. Εκείνη γύρισε να δει ποιος είναι, νομίζοντας ότι πρόκειται για κάποιο γνωστό της, αλλά τότε ένιωσε τράβηγμα στην αλυσίδα της.

«Έβαλε τα χέρια του στην αλυσίδα για να μου αρπάξει τον σταυρό και εγώ του δάγκωσα το χέρι με όση δύναμη είχα, μέχρι που ένιωσα το κόκκαλό του και σταμάτησα!» περιγράφει η ίδια για την αντίδρασή της! Σύμφωνα με την εφημερίδα “Espresso”, μόλις η ηλικιωμένη χαλάρωσε το δάγκωμά της, ο ληστής άρπαξε την αλυσίδα, απομακρύνθηκε και επιβιβάστηκε σε μηχανή που οδηγούσε ένας συνεργός του, ο οποίος περίμενε λίγα μέτρα μακριά.

Ήταν η δεύτερη φορά που συνέβη τέτοιο περιστατικό στον δρόμο στην κυρία Φιλιώ, ενώ το αυτοκίνητό της έχει γίνει επανειλημμένα στόχος διάρρηξης. Έτσι, η δυναμική ηλικιωμένη προειδοποιεί πως την επόμενη φορά που θα την πλησιάσει ληστής θα τον χτυπήσει όσο πιο άγρια μπορεί!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This