Μαχαίρωσαν νεαρό και του άρπαξαν το κινητό στον Ασπρόπυργο

Must Read

Οι δείκτες για το λεγόμενο «μικρό έγκλημα» εξακολουθούν να παραμένουν στα ύψη, όπως αποτυπώνεται από την πραγματικότητα που βιώνουν καθημερινά οι πολίτες στις γειτονιές τους, παρά τις εξαγγελίες του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. για δήθεν μείωση της εγκληματικότητας. Ειδικά στη δυτική Αττική οι κάτοικοι ζουν σε καθεστώς τρομοκρατίας, εξαιτίας της δράσης οργανωμένων κυκλωμάτων και συμμοριών αλλοδαπών και Ρομά, που επιδίδονται σε κλοπές και ληστείες στον δρόμο.

Ένας 22χρονος έζησε μια εφιαλτική εμπειρία το απόγευμα της Τετάρτης, ενώ περπατούσε αμέριμνος σε έναν δρόμο στον Ασπρόπυργο. Ξαφνικά βρέθηκε περικυκλωμένους από τέσσερις άγνωστους άνδρες, οι οποίοι τον ακινητοποίησαν, τον απείλησαν με μαχαίρι και με όπλο, και απαίτησαν να τους δώσει το κινητό του τηλέφωνο και όλα τα χρήματα που είχε πάνω του.

Αιμόφυρτος στο νοσοκομείο

Μάλιστα, χωρίς ο νεαρός να προβάλει αντίσταση, οι δράστες τον τραυμάτισαν στον θώρακα για να αρπάξουν το κινητό του. Αμέσως μετά διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ ο 22χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε αιμόφυρτο στο νοσοκομείο.

Κι ενώ οι αστυνομικοί της νυχτερινής περιπολίας αναζητούσαν τους δράστες της αιματηρής επίθεσης εις βάρος του 22χρονου, λίγη ώρα αργότερα κατήγγειλαν ότι έπεσαν θύματα ληστείας και οι υπάλληλοι πρατηρίου καυσίμων και ενός παρακείμενου ταχυφαγείου στην ίδια περιοχή! Εξετάζεται αν οι δράστες ήταν οι ίδιοι, καθώς έχουν προκύψει στοιχεία γι’ αυτούς και αναζητούνται στην ευρύτερη περιοχή προκειμένου να συλληφθούν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This