Μυτιλήνη: Μετανάστης μπήκε από το παράθυρο σπιτιού για να βιάσει 20χρονη

Στιγμές τρόμου έζησε κοπέλα που δέχτηκε σεξουαλική επίθεση στο υπνοδωμάτιό της από αλλοδαπό! Την έσωσε ο αδελφός της

Must Read

Σαν θύμα ταινίας τρόμου ένιωσε μια νεαρή κοπέλα, που βρέθηκε να παλεύει μέσα στο δωμάτιό της στο κέντρο της Μυτιλήνης με τον επίδοξο βιαστή της, ο οποίος είχε εισβάλει από το παράθυρο! Η 20χρονη σώθηκε χάρη στην επέμβαση του αδελφού της, ωστόσο ο αλλοδαπός επίδοξος βιαστής κατάφερε να ξεφύγει.

Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη τη στιγμή που η κοπέλα ετοιμαζόταν να πέσει για ύπνο στο δωμάτιό της, στον πάνω όροφο διπλοκατοικίας. Ξαφνικά αντίκρισε με τρόμο έναν αλλοδαπό που είχε τρυπώσει στο δωμάτιο και της επιτέθηκε σαν αφηνιασμένος ταύρος, προτού προλάβει να αρθρώσει λέξη. Ο μετανάστης προσπάθησε να ακινητοποιήσει την κοπέλα και ταυτόχρονα να της βγάλει τα ρούχα, με προφανή στόχο να τη βιάσει.

Η 20χρονη πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις να τον αποφύγει, ενώ, σύμφωνα με το Lesvosnews.gr, ο αλλοδαπός συνέχιζε απτόητος με μανία να προσπαθεί να γυμνώσει το κορμί της τραβώντας τα ρούχα της. Οι απεγνωσμένες κραυγές της νεαρής ξεσήκωσαν τον αδελφό της, που εκείνη την ώρα κοιμόταν στο δικό του δωμάτιο, χωρίς να μπορεί να φανταστεί το σκηνικό τρόμου που βίωνε η αδελφή του στα χέρια του αλλοδαπού.

Πήδηξε από το παράθυρο

Αμέσως πετάχτηκε από το κρεβάτι του και όρμησε στο δωμάτιο της αδελφής του, την οποία αντίκρισε έρμαιο στα χέρια του αλλοδαπού, ο οποίος την είχε ρίξει στο κρεβάτι αποφασισμένος να ικανοποιήσει τις ορέξεις του με κάθε τρόπο! Ωστόσο, η εισβολή του αδελφού της στο δωμάτιο έφερε τη λύτρωση για την κοπέλα, αφού ο μετανάστης εγκατέλειψε την προσπάθεια και προσπάθησε να εξαφανιστεί τρέχοντας προς την έξοδο του σπιτιού. Όμως, βρήκε την πόρτα κλειδωμένη και έτσι επέστρεψε στο δωμάτιο της κοπέλας για να βγει από το παράθυρο απ’ όπου είχε εισβάλει.

Ταυτόχρονα ο αδελφός του θύματος τον καταδίωκε χτυπώντας τον και προσπαθώντας να τον εξουδετερώσει. Όμως, μπροστά στο ενδεχόμενο να βρεθεί με χειροπέδες, ο επίδοξος βιαστής τα έπαιξε όλα για όλα και πήδηξε από το παράθυρο στον δρόμο, αψηφώντας το ύψος των πέντε μέτρων.

Όταν επέστρεψε στο σπίτι η μητέρα των δύο νεαρών, ειδοποίησε την Αστυνομία και έκανε καταγγελία για απόπειρα βιασμού, την οποία προσπαθεί να εξιχνιάσει η Ασφάλεια Μυτιλήνης. Οι αστυνομικοί εξετάζουν βίντεο από την κάμερα ασφαλείας γειτονικού σπιτιού, που έχει καταγράψει τις κινήσεις του αλλοδαπού, και ελπίζουν ότι σύντομα θα τον εντοπίσουν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This