Συνέλαβαν 26χρονη… Μπόνι και 16χρονο «Κλάιντ» που έκλεψαν κατάστημα στην Κατερίνη

Must Read

Με «δόλωμα» ένα ανήλικο αγόρι, μια 26χρονη κατάφερε να κλέψει ανενόχλητη τις εισπράξεις από το κατάστημα που μπήκε για να ψωνίσει ρούχα στην Κατερίνη! Η κλοπή είχε γίνει στις 10 Οκτωβρίου και εξιχνιάστηκε τώρα από την Ασφάλεια, που ταυτοποίησε ως δράστες μια 26χρονη και έναν 16χρονο.

Σύμφωνα με τις διωκτικές Αρχές, η υπάλληλος του καταστήματος κατήγγειλε ότι μια νεαρή κοπέλα συνοδευόμενη από ένα ανήλικο αγόρι πέρασε την είσοδο του καταστήματος στο οποίο εργάζεται. Τότε εκείνη πλησίασε την κοπέλα με σκοπό να την εξυπηρετήσει, χωρίς όμως να δώσει καμία σημασία στις κινήσεις του αγοριού, που αρχικά κινούνταν κοντά στο οπτικό πεδίο της. Για όση ώρα εκείνη προσπαθούσε να βοηθήσει την κοπέλα, ο νεαρός περιφερόταν μέσα στους χώρους του μαγαζιού έως την ώρα που εκείνη του έκανε νόημα και αποχώρησαν.

Όταν έφυγαν, η υπάλληλος διαπίστωσε ότι από τον χώρο του ταμείου είχαν κάνει φτερά όλες οι εισπράξεις, ύψους 2.718 ευρώ. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης, και εξετάζεται αν έχουν διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This