Παρασκευή 18/6/2021

Συνέλαβαν 26χρονη… Μπόνι και 16χρονο «Κλάιντ» που έκλεψαν κατάστημα στην Κατερίνη

Με «δόλωμα» ένα ανήλικο αγόρι, μια 26χρονη κατάφερε να κλέψει ανενόχλητη τις εισπράξεις από το κατάστημα που μπήκε για να ψωνίσει ρούχα στην Κατερίνη! Η κλοπή είχε γίνει στις 10 Οκτωβρίου και εξιχνιάστηκε τώρα από την Ασφάλεια, που ταυτοποίησε ως δράστες μια 26χρονη και έναν 16χρονο.

Σύμφωνα με τις διωκτικές Αρχές, η υπάλληλος του καταστήματος κατήγγειλε ότι μια νεαρή κοπέλα συνοδευόμενη από ένα ανήλικο αγόρι πέρασε την είσοδο του καταστήματος στο οποίο εργάζεται. Τότε εκείνη πλησίασε την κοπέλα με σκοπό να την εξυπηρετήσει, χωρίς όμως να δώσει καμία σημασία στις κινήσεις του αγοριού, που αρχικά κινούνταν κοντά στο οπτικό πεδίο της. Για όση ώρα εκείνη προσπαθούσε να βοηθήσει την κοπέλα, ο νεαρός περιφερόταν μέσα στους χώρους του μαγαζιού έως την ώρα που εκείνη του έκανε νόημα και αποχώρησαν.

Όταν έφυγαν, η υπάλληλος διαπίστωσε ότι από τον χώρο του ταμείου είχαν κάνει φτερά όλες οι εισπράξεις, ύψους 2.718 ευρώ. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης, και εξετάζεται αν έχουν διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ