Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον βιασμό της 12χρονης – Η μητέρα «κάλυπτε» τον ιερέα!

Must Read

Φρίκη έχει προκαλέσει η είδηση για τον βιασμό της ανήλικης από 57χρονο ιερέα, σε χωριό του Δήμου Ανατολικής Μάνης στη Λακωνία.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού», το παιδί βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου για λόγους προστασίας. Όπως τόνισε ο κ. Γιαννόπουλος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινοί Τύποι», «η 12χρονη ήρθε στο χώρο μας με εισαγγελική εντολή και εκμυστηρεύτηκε σε κάποια παιδαγωγό τα όσα βίωνε». Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συλλόγου, αμέσως έγινε καταγγελία στην εισαγγελέα και ακολούθησε η νόμιμη διαδικασία.

«Κανένας δεν το πίστευε το παιδί. Ερχόταν η μητέρα με δικηγόρο για να αλλάξει την κατάθεσή της το παιδί» αποκαλύπτει ο κ. Γιαννόπουλος, εξηγώντας πώς η μητέρα προσπαθούσε να αποτρέψει την 12χρονη να πει την αλήθεια. Τελικά, η μητέρα παραδέχθηκε τα όσα γνώριζε και έτσι η ταλαιπωρία του παιδιού, που διήρκησε για περισσότερο από ενάμιση χρόνο, από τη στιγμή της αποκάλυψης, έλαβε τέλος.

Ο 57χρονος ιερέας φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά το 12χρονο κοριτσάκι από την τρυφερή ηλικία των εννέα ετών. Χτυπούσε, μάλιστα, βάναυσα την ανήλικη όταν αντιδρούσε… Η σύλληψη του κατηγορούμενου έγινε την περασμένη Τρίτη, ενώ με διαδικασίες εξπρές προχώρησαν η προανάκριση και η απολογία του. Την επόμενη ημέρα, οδηγήθηκε στις φυλακές Τρίπολης, όπου θα παραμείνει προφυλακισμένος μέχρι τη δίκη του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This