Βίντεο-ντοκουμέντο από την δολοφονία στο Χαϊδάρι! Ψάχνουν τη σχέση του θύματος με Στεφανάκο-Παπαχρήστο (video)

Must Read

Τις σχέσεις του 49χρονου άνδρα, ο οποίος δολοφονήθηκε χθες το πρωί στο Χαϊδάρι, με τον αρχηγό της ελληνικής μαφίας, Βασίλη Στεφανάκο, διερευνούν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής σε μία προσπάθεια να φτάσουν στην άκρη του νήματος.

Όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές οι δύο άνδρες ήταν «αρκετά φίλοι». Αντίστοιχες επαφές φέρεται να διατηρούσε ο δολοφονηθείς επιχειρηματίας και με τον απόστρατο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ., Σπύρο Παπαχρήστο ο οποίος δολοφονήθηκε την πρωτομαγιά του 2018.

Κατάθεση αναμένεται να δώσει τις επόμενες ημέρες η σύζυγος αλλά και ο αδερφός του άτυχου άνδρα ο οποίος δέχτηκε πάνω από 18 σφαίρες σε ένα κεντρικό σημείο στη Λεωφόρο Αθηνών.

Σημειώνεται πάντως ότι ο ένας από τους δύο αστυνομικούς που, όπως υποστήριξαν, βρέθηκε τυχαία στο σημείο πάει για… απόταξη καθώς είχε καταθέσει πλαστό πτυχίο αγγλικών κατά το παρελθόν. Όλα αυτά την ώρα που η έρευνα της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. για το εάν οι δύο αστυνομικοί είχαν επαγγελματική σχέση με τον επιχειρηματία συνεχίζονται.

Συνοδεύουν το αυτοκίνητο οι δυο αστυνομικοί

Την ίδια ώρα έχουμε εξελίξεις όσον αφορά την δολοφονία του επιχειρηματία, καθώς σε βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το σημείο της δολοφονίας, φαίνεται το αυτοκίνητο του 49χρονου επιχειρηματία να κατευθύνεται προς την εταιρεία του στο Χαϊδάρι και δύο μηχανές να το συνοδεύουν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, στις μηχανές είναι οι δύο αστυνομικοί, οι οποίοι υποστήριζαν ότι βρέθηκαν τυχαία στο σημείο της δολοφονίας του επιχειρηματία στο Χαϊδάρι με αυτόπτη μάρτυρα να τους διαψεύδει λέγοντας ότι τους είδε να συνοδεύουν το αυτοκίνητο. Είναι λίγα μόλις δευτερόλεπτα πριν ο επιχειρηματίας δεχτεί τη δολοφονική επίθεση με καλάσνικοφ.

https://vimeo.com/369901057

Σε ένα δεύτερο βίντεο βλέπουμε τους δύο δράστες να φεύγουν μετά από το σημείο της δολοφονίας του επιχειρηματία.

https://vimeo.com/369892219

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This