Πέμπτη 17/6/2021

Σήκωσαν (κυριολεκτικά) χρηματοκιβώτιο στη Βουλιαγμένη με λεία αξίας 670.000 ευρώ

Άλλη μια ληστεία έλαβε χώρα στην περιοχή της Βουλιαγμένης, όταν δράστες εισέβαλαν σε διαμέρισμα χωρίς να γίνουν αντιληπτοί και αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο που εντόπισαν αφού έψαξαν όλους τους χώρους, και το οποίο, μάλιστα, βρισκόταν σε μη ανιχνεύσιμο (τουλάχιστον όχι εύκολα) σημείο.

Την ώρα της διάρρηξης δεν ήταν κανείς στο σπίτι με αποτέλεσμα οι δράστες να αρπάξουν με την ησυχία τους ολόκληρο το χρηματοκιβώτιο, το οποίο, όπως αποκάλυψε στους αστυνομικούς ο 60χρονος ιδιοκτήτης -που είναι συνταξιούχος αρχιτέκτονας μηχανικός-, περιείχε μια περιουσία.

Συγκεκριμένα κατήγγειλε πως μέσα στο χρηματοκιβώτιο υπήρχαν 500.000 ευρώ, κοσμήματα που έφταναν τις 100.000 ευρώ και πανάκριβα ρολόγια, που ξεπερνούσαν τις 70.000 ευρώ. Το θύμα ειδοποίησε αμέσως τις Αρχές και αστυνομικοί της σήμανσης κάνουν φύλλο και φτερό το σπίτι, μήπως και καταφέρουν να εντοπίσουν DNA και αποτυπώματα των δραστών, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας νοτιοανατολικής Αττικής ελέγχουν για κάμερες ασφαλείας και ερευνούν με βάση την κατάθεση του 60χρονου ποιος άλλος μπορεί να γνώριζε για την ύπαρξη του χρηματοκιβωτίου και το μικρό θησαυρό που έκρυβε μέσα!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ