Σοκ! Έβαλε τιμοκατάλογο στο πορνογραφικό υλικό ανάλογα με την ηλικία των θυμάτων

Είχε τιμοκατάλογο με τις «υπηρεσίες» που προσέφερε

Must Read

Ειδικό «τιμοκατάλογο» είχε η 18χρονη που κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων, ανεβάζοντας στο dark web υλικό ακόμα και από την 5χρονη αδερφή της, καθώς χρέωνε 10 και 20 ευρώ για κάθε φωτογραφία και 30 ευρώ για κάθε βίντεο.

Στο πορνογραφικό υλικό μετείχε, μάλιστα, και η ίδια η 18χρονη αλλά και δύο 16χρονες.

Η 18χρονη συνελήφθη στη Χαλκιδική από την αστυνομία αφού εντοπίσθηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο πλαίσιο εξάρθρωσης διεθνούς κυκλώματος διακίνησης πορνογραφικού υλικού στο «σκοτεινό διαδίκτυο». Σε βάρος της γυναίκας σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, πορνογραφία ανηλίκων.

Συνελήφθη κι ένας 25χρονος

Τα στοιχεία των τριών κοριτσιών που ήταν θύματα της γυναίκας αυτής έχουν διακριβωθεί, ενώ σοκ έπαθε η μητέρα της όταν έμαθε τη δραστηριότητα της κόρης της, αλλά και τον τρόπο που εκμεταλλευόταν την πεντάχρονη αδελφή της.

Μαζί με τη 18χρονη συνελήφθη και ο 25χρονος σύντροφός της, στο σπίτι του οποίου ζούσε τον τελευταίο χρόνο η νεαρή γυναίκα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This