Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε σπίτια – Πάνω από 80.000 ευρώ η λεία τους

Must Read

Τέσσερις Έλληνες συνελήφθησαν στο Περιβόλι Γρεβενών ως μέλη σπείρας που λήστευαν ηλικιωμένους και έκλεβαν σπίτια σε περιοχές των Ιωαννίνων, Άρτας και Αμφιλοχίας Αιτωλοακαρνανίας.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική ομάδα, ληστειών και κλοπών κατ’ εξακολούθηση.

Από την έως τώρα αστυνομική έρευνα, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, έχουν εξιχνιαστεί δύο ληστείες, απόπειρα ληστείας καθώς και 30 περιπτώσεις κλοπών-διαρρήξεων, που έγιναν από τις αρχές Μαΐου 2019 έως στις 2 Νοεμβρίου, σε περιοχές των Ιωαννίνων, στον Αμμότοπο Άρτας καθώς και στο Σπάρτο Αμφιλοχίας.

Οι δράστες αφαιρούσαν κυρίως χρήματα και κοσμήματα ενώ εκτιμάται ότι η λεία από την εγκληματική τους δράση υπερβαίνει τις 80.000 ευρώ.

Σε έρευνα στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν για να διαφεύγουν καθώς και στην κατοχή των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρυσαφικά καθώς και το χρηματικό ποσό των 630 ευρώ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This