Τον «έπιασαν στα πράσα» την ώρα που πήγε να «σκοτώσει» τα τάματα

Ισχυρίστηκε ότι ήθελε τη δόση του

Must Read

Βγήκε στη «γύρα» αναζητώντας ενεχυροδανειστήριο και βρέθηκε με χειροπέδες ένας 38χρονος Έλληνας ιερόσυλος, ο οποίος είχε διαρρήξει μια εκκλησία στη Ρόδο!

Το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης, λίγο προτού «σκοτώσει» τα αφιερώματα των πιστών που άρπαξε από τον Άγιο Δημήτριο στο Ροδίνι μαζί με όσα χρήματα βρήκε στο παγκάρι, συνελήφθη από την αστυνομία, η οποία τον εντόπισε σχεδόν τη στιγμή που πήγε να τα πουλήσει.

Στις τσέπες του 38χρονου βρέθηκαν τα πολύτιμα αντικείμενα που είχε κλέψει και δόθηκαν στον υπεύθυνο της εκκλησίας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για διακεκριμένη κλοπή.

Στην απολογία του υποστήριξε ότι… χτύπησε την πόρτα για να ζητήσει βοήθεια ως τοξικομανής και δεν του άνοιξε κανείς, έτσι μπήκε μέσα και άρπαξε τα τάματα για να αγοράσει τη δόση του!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This