Καμίνια: 14χρονη μαχαίρωσε τη μάνα της ενώ αυτή κοιμόταν, ορμώμενη από… βιντεοπαιχνίδι

Must Read

Πρωταγωνίστρια σε βίαιο βιντεοπαιχνίδι θέλησε (;) να γίνει μια 14χρονη κοπέλα, η οποία μιμούμενη τις σκηνές βίας που έβλεπε στην οθόνη του τάμπλετ της, κατάφερε πολλαπλά τραύματα με μαχαίρι στην ίδια της τη μάνα.

Το περιστατικό διαδραματίστηκε στα Καμίνια του Πειραιά και αποκάλυψε σε δημοσίευμα της εφημερίδας η «Κοινωνική».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το περιστατικό έγινε την περασμένη Πέμπτη σε μια οικογένεια με δυο κορίτσια, που πηγαίνουν στο Γυμνάσιο και μένουν μαζί με τη διαζευγμένη μητέρα τους.

Γύρω στις 02:30, το ένα από τα δύο κορίτσια δεν μπορούσε να κοιμηθεί και γι’ αυτό πήρε στα χέρια του ένα τάμπλετ, αρχίζοντας να χαζεύει. Εκεί γρήγορα άρχισε να παίζει διάφορα πολεμικά παιχνίδια για αρκετή ώρα. Το άλλο κοριτσάκι, επειδή ενοχλήθηκε από τον θόρυβο των παιχνιδιών, άρχισε να της κάνει παρατήρηση, αφού ξύπνησε και δεν κατάφερνε να ξανακοιμηθεί. Η αδελφή της όμως είχε «πωρωθεί» τόσο με τα συγκεκριμένα βίαια παιχνίδια, που δεν μπορούσε να σταματήσει.

Σύμφωνα με την «Κοινωνική». κάποια στιγμή, η αδελφή της αποκοιμήθηκε. Μετά από λίγο, η κοπέλα, που έπαιζε τα παιχνίδια στο τάμπλετ, σηκώθηκε, πήγε στην κουζίνα και πήρε ένα μεγάλο μαχαίρι. Επέστρεψε στο δωμάτιο όπου κοιμόταν η μητέρα της και της έδωσε την πρώτη μαχαιριά στον ώμο. Η μητέρα σηκώθηκε αλαφιασμένη και τρομαγμένη και ρώτησε το κορίτσι, γιατί το έκανε και τι έπαθε. Το κοριτσάκι, όμως, συνέχισε να τη μαχαιρώνει με όση δύναμη είχε, προκαλώντας στη 48χρονη μητέρα της συνολικά 7 τραύματα!

Μόλις το κοριτσάκι, συνειδητοποίησε τι είχε κάνει και βλέποντας τα αίματα, πανικοβλήθηκε. Στο σπίτι, φωνές. Η αδελφή της ξύπνησε από το θόρυβο. Ακολούθησαν σκηνές χάους αλλά… και ένα τηλεφώνημα στη γιαγιά των κοριτσιών, αλλά και στο σύντροφο της τραυματισμένης μητέρας, που πήγε αμέσως στο σπίτι, μαζί με τον 15χρονο γιο του, για να δει τι συμβαίνει. Κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η μητέρα μετέβη κατευθείαν στο «Θριάσιο» νοσοκομείο, όπου χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση (αφαίρεση σπλήνας), για να μπορέσει να αποφύγει τον κίνδυνο.

Το κοριτσάκι «πρωταγωνίστρια» του σοκαριστικού αυτού περιστατικού χρειάστηκε, επίσης, νοσηλεία, αφού κατά τη διάρκεια της επίθεσης στη μάνα του με το μαχαίρι αυτοτραυματίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μαχαίρι που χρησιμοποίησε η μικρή πέταξαν σε κάδο απορριμμάτων η αδελφή της μαζί με τον 15χρονο γιο του συντρόφου της μάνας, οι οποίοι καθάρισαν τα πάντα, μη θέλοντας να δοθεί έκταση στο περιστατικό.

Η ΕΛ.ΑΣ διερεύνησε την υπόθεση και μάλιστα συνέλεξε στοιχεία και αντικείμενα. Ο φάκελος της υπόθεσης βρίσκεται στην υπηρεσία Ανηλίκων της ΕΛ.ΑΣ, όπως αναφέρει η «Κοινωνική».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This