Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021

Κρήτη: Ο ληστής των σούπερ μάρκετ ήταν… διευθυντικό στέλεχος ξενοδοχείου

Απίστευτες είναι οι αποκαλύψεις που αφορούν τον δράστη των δύο ληστειών σε σούπερ μάρκετ του Ηρακλείου, ο οποίος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Ηρακλείου και σήμερα προφυλακίστηκε μετά και την σύμφωνη γνώμη και του ανακριτή.

Ο 54χρονος κατά την απολογία του επικαλέστηκε τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα να τον οδηγήσουν να ζει άστεγος, προκειμένου να δικαιολογήσει τις πράξεις του.

Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα Πατρίς, επικαλούμενη πηγές της αστυνομίας, στο παρελθόν ο 54χρονος υπήρξε διευθυντικό στέλεχος ξενοδοχειακής μονάδας.

Τον είχε «κόψει» η πείνα

Τελευταία είχε βρει καταφύγιο, παρέα με δύο σκύλους, σε ένα πρόχειρο παράπηγμα κοντά στη Μάχης Κρήτης.

Με την πείνα να τον έχει «σφίξει», πήρε το όπλο (φέρεται να ισχυρίζεται ότι το βρήκε στα σκουπίδια) και έκανε την πρώτη ένοπλη ληστεία.

Ακολούθησε όμως και δεύτερη ληστεία σε σούπερ-μάρκετ της… γειτονιάς. Ισχυρίστηκε ότι από τα χρήματα της πρώτης ληστείας πήρε τρόφιμα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου ο κατηγορούμενος έδειχνε ήρεμος, ευγενέστατος και χαμογελαστός. Είχε επίγνωση της κατάστασης και της θέσης του και έδειχνε προετοιμασμένος για τη συνέχεια.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ