Δεύτερη απόδραση για τον ισοβίτη «Τίτι» μέσα σε πορτμπαγκάζ

Γιατί επέλεξε να διαφύγει στην Αλβανία

Must Read

Μέσα σε 24 ώρες από την απόδρασή του από το κτίριο του Μεταγωγών, στις 3 Ιουνίου, κατάφερε να διαφύγει στην Αλβανία κρυμμένος μέσα στο… πορτμπαγκάζ ενός αυτοκινήτου ο διαβόητης ισοβίτης κακοποιός με το προσωνύμιο «Τίτι», που έχει καταδικαστεί για ανθρωποκτονία, απόπειρες δολοφονίας και δεκάδες ένοπλες ληστείες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Ασφάλειας, ο «Τίτι» φαίνεται ότι είχε οργανώσει με λεπτομέρειες τη διαφυγή του. Οταν δραπέτευσε μαζί με άλλα τρία άτομα, που συνελήφθησαν αργότερα, συναντήθηκε με έναν συνεργό του με αυτοκίνητο, κρύφτηκε στον χώρο αποσκευών και διέφυγαν μαζί μέσω Δομοκού προς την ελληνοαλβανική μεθόριο. Επειτα πέρασε στην Αλβανία πεζός, ακολουθώντας ορεινά μονοπάτια.

Ανενόχλητοι

Ο επικίνδυνος κακοποιός επέλεξε ως προορισμό την πατρίδα του, καθώς γνωρίζει ότι οι αλβανικές Αρχές είναι «ελαστικές» όσον αφορά τους καταζητούμενους εγκληματίες στην Ελλάδα και παραβλέπουν τα διεθνή εντάλματα σύλληψης.

Χαρακτηριστική ήταν η περίπτωση των δολοφόνων του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη, τον οποίο εκτέλεσαν τον Απρίλιο του 2018 στο σπίτι του, στην Κάτω Κηφισιά, μπροστά στα μάτια της συζύγου και του παιδιού του. Οταν ανακοινώθηκε η εξιχνίαση του εγκλήματος από την Ασφάλεια Αττικής, ο ένας από τους δύο έσπευσε να εγκαταλείψει την Ιταλία, όπου βρισκόταν, και να καταφύγει άμεσα στην Αλβανία εξασφαλίζοντας την ελευθερία του.

Ο δεύτερος δράστης δεν πρόλαβε να διαφύγει από τις Βρυξέλλες καθώς δύο αξιωματικοί του Τμήματος Ληστειών της Ασφάλειας είχαν ταξιδέψει στο Βέλγιο μετά την εξιχνίαση της δολοφονίας και κατάφεραν να τον εντοπίσουν άμεσα, σε συνεργασία με τις τοπικές Αρχές. Ετσι εκδόθηκε στην Ελλάδα, όπου ήδη έχει προφυλακιστεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This