Μετανάστης μαχαίρωσε αστυνομικό όταν προσπάθησε να τον ελέγξει

Must Read

Ανήμερα της 17ης Νοεμβρίου και με το βλέμμα στραμμένο στις εκδηλώσεις που γίνονταν σε όλη την Ελλάδα για την επέτειο του Πολυτεχνείου, ένας μετανάστης, που βρέθηκε στην ευρύτερη περιοχή του Ίασμου Κομοτηνής, μαχαίρωσε αστυνομικό εν ώρα υπηρεσίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του άνδρα βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ το όλο συμβάν διαδραματίστηκε στις 17.30 το απόγευμα, όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να ελέγξουν τον μετανάστη.

τραύματα αστυνομικού

Ο αστυνομικός παραμένει από χθες με πολλαπλά τραύματα στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, αλλά ευτυχώς δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του. Έχει δεχθεί δυο μαχαιριές στο αριστερό χέρι και μια επιφανειακή στο λαιμό, ενώ από τις φωτογραφίες διακρίνεται ένα τραύμα και στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Μετά την επίθεση, ο μετανάστης τράπηκε σε φυγή πεζός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This