Νέα καταγγελία για επίθεση σε σχολείο: Χτύπησαν με σιδηρογροθιά 13χρονο μαθητή

Must Read

Μια επίθεση με σιδηρογροθιά κατήγγειλε ένας 13χρονος μαθητής σε σχολείο της Θεσσαλονίκης, που ήρθε να προστεθεί στα αυξανόμενα φαινόμενα σχολικού εκφοβισμού της τελευταίας χρονιάς, αυτή τη φορά με αντικείμενο που χρησιμοποιούν κοινοί εγκληματίες!

Όπως είπε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο 13χρονος Αστέρης δέχτηκε επίθεση από τρεις μαθητές άλλου σχολείου, κατά τη διάρκεια του διαλείμματος. Τα τρία παιδιά  τον βρήκαν μέσα στο σχολείο του, του είπαν ότι θέλουν να του μιλήσουν, τον τράβηξαν, τον πήγαν με τη βία πίσω από το γυμναστήριο και τον χτύπησαν με σιδερογροθιά.

Δείτε επίσης: Θύμα bullying o 16χρονος που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στην Πάτρα 

Το παιδί αναγνώρισε ότι πρόκειται για μαθητές άλλου σχολείου, ενώ, ερωτηθείς γιατί του επιτέθηκαν, απάντησε ότι «μπερδεύτηκαν κι ήθελαν να χτυπήσουν άλλο παιδί».

Η μητέρα του αποκάλυψε ότι πρόκειται για «γνωστά παιδιά, τα οποία έχουν δημιουργήσει πολλές φορές προβλήματα». Είπε, μάλιστα, πως υπάρχουν καταγγελίες, δεν υπάρχουν μηνύσεις, αλλά δεν έχει μιλήσει κανείς.

Η οικογένεια κατήγγειλε την επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα, παρότι ο διευθυντής του σχολείου προσπάθησε να τους αποτρέψει απ’ το να το κάνουν. Εκεί κλήθηκε ο ένας από τους τρεις επιτιθέμενους, ένας 15χρονος, ο οποίος αρνήθηκε να δώσει τα ονόματα των άλλων δύο.

«Πήγαμε στο γραφείο του διευθυντή, και μας εκλιπαρούσε να μη δώσουμε διάσταση στο θέμα, είχαν ψήσει ακόμα και τους αστυνομικούς» είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This