Αποτροπιασμός στο Ηράκλειο: Πατέρας έβλεπε τις κόρες του από την κλειδαρότρυπα να κάνουν μπάνιο!

Must Read

Πατέρας με αρρωστημένα γούστα κάθισε στο εδώλιο γιατί αυτοϊκανοποιούνταν κρυφοκοιτάζοντας τις ανήλικες κόρες του την ώρα που έκαναν μπάνιο!

Η υπόθεση που έχει σοκάρει την Κρήτη εκδικάστηκε στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου με κατηγορούμενο έναν «ματάκια» Ηρακλειώτη, ο οποίος παραπέμφθηκε στο εδώλιο με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Όσα απίστευτα ακούστηκαν μέσα στη δικαστική αίθουσα προκάλεσαν αίσθηση στους δικαστές και στο ακροατήριο, το οποίο είχε μείνει άναυδο, μη μπορώντας να πιστέψει πως ένας πατέρας μπορεί να κρυφοκοιτάει τα ίδια του τα παιδιά για να αυνανιστεί!

Έμπαινε κρυφά στο δωμάτιό τους

Εξάλλου, στο κατηγορητήριο αναφέρεται ότι, εκτός από το να παρακολουθεί από την κλειδαρότρυπα τις κόρες του να γδύνονται και να κάνουν μπάνιο ενώ αυτός αυτοϊκανοποιούνταν, ο αδίστακτος πατέρας φέρεται ακόμα ότι έμπαινε κρυφά στο δωμάτιο των ανήλικων κοριτσιών ενώ κοιμούνταν ανυποψίαστα και έκανε το ίδιο πράγμα που έκανε όταν τις έβλεπε στο μπάνιο, κοιτάζοντάς τες!

Κάποια στιγμή η αρρωστημένη δράση του αποκαλύφθηκε από μέλος της οικογένειας που κατήγγειλε σε κατάσταση σοκ όσα είχε δει. Από την πλευρά του, βέβαια, ο κατηγορούμενος αρνείται τις κατηγορίες, λέγοντας πως δεν ισχύει τίποτα από αυτά που του αποδίδονται, αλλά όσα ισχυρίστηκε με σθένος δεν έπεισαν το δικαστήριο, το οποίο τον καταδίκασε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εισαγγελέας έδρας Ευστάθιος Θεοφανίδης ήταν καταπέλτης απέναντι στον Ηρακλειώτη, ο οποίος τελικά κρίθηκε ένοχος χωρίς ελαφρυντικά και του επιβλήθηκε κατά συγχώνευση ποινή φυλάκισης τριών ετών με τριετή αναστολή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This