Σάμος: Αλλοδαποί είχαν στήσει σε αντίσκηνο «μαγαζάκι» πώλησης… ναρκωτικών δίπλα σε hot spot!

Must Read

Ένα αντίσκηνο που είχαν στήσει τέσσερις νεαροί αλλοδαποί δίπλα από το hot spot της Σάμου είχε μετατραπεί σε άντρο διακίνησης ναρκωτικών, όπου πουλούσαν χασίς σε κάθε ενδιαφερόμενο!

Έπειτα από πληροφορίες που συγκέντρωσαν, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και της Δίωξης Ναρκωτικών έκαναν αιφνιδιαστική «επίσκεψη» στη σκηνή που είχε στηθεί, με τη συνδρομή συναδέλφων τους της ΟΠΚΕ και παρουσία δικαστικού λειτουργού. Εκεί έπιασαν στα πράσα τρεις αλλοδαπούς, ηλικίας 25, 24 και 22 χρόνων, ενώ ταυτοποίησαν και έναν 23χρονο συνεργό τους, ο οποίος για την ώρα αναζητείται.

Μέσα στο αντίσκηνο εντοπίστηκαν 14 «φιξάκια» με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 279 γραμμαρίων, έτοιμα για πώληση, καθώς και πλήθος κενές νάιλον συσκευασίες, ενώ οι αστυνομικοί κατέσχεσαν και 90 ευρώ ως χρήματα που προέρχονται από την πώληση ναρκωτικών. Εις βάρος των τριών αλλοδαπών σχηματίστηκε δικογραφία με τις κατηγορίες της κατοχής ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση, που περιλαμβάνουν και τον 23χρονο συνεργό τους, και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι αστυνομικοί εντοπίζουν «μαγαζάκι» στο οποίο πωλούνται ναρκωτικά κοντά στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Σάμου. Τον περασμένο Σεπτέμβριο είχαν συλληφθεί άλλοι δύο αλλοδαποί, οι οποίοι είχαν στήσει αυτοσχέδια καταλύματα κοντά στο συγκεκριμένο hot spot. Στην κατοχή τους είχαν βρεθεί και κατασχεθεί επτά σακουλάκια με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 13,8 γραμμαρίων, μία συσκευασία με τρία χάπια και 90 σακουλάκια με υπολείμματα χασίς.

Προφανώς οι διακινητές ναρκωτικών εκμεταλλεύονται την πολυκοσμία στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης και στήνουν τα «μαγαζάκια» τους κοντά σε αυτό, ώστε να σπρώχνουν την «πραμάτεια» τους χωρίς να γίνονται αντιληπτοί, όπως νομίζουν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This