Ένας 33χρονος έδειρε τρεις αστυνομικούς και βρέθηκε στο κελί «33»

Must Read

Αρνήθηκε ένας νεαρός «νταής» να συμμορφωθεί στις εντολές των ανδρών του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, που έσπευσαν στο μπαρ του νησιού όπου διασκέδαζε για να επιληφθούν σε επεισόδιο στο οποίο ενεπλάκη, ενώ μάλιστα τους επιτέθηκε!

Ο θερμόαιμος 33χρονος φέρεται ότι καβγάδισε με τρεις άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. λίγο πριν από τις 6 τα ξημερώματα της Κυριακής και, αφού τους εξύβρισε, κατόπιν τους χτύπησε με γροθιές και κλοτσιές, τραυματίζοντας σοβαρά τον έναν από αυτούς!

Στο σημείο έσπευσαν ακόμη δύο αστυνομικοί της Ασφάλειας για να βοηθήσουν στη σύλληψη του δράστη, ο οποίος όμως κατάφερε να διαφύγει, σπάζοντας προηγουμένως έναν από τους καθρέφτες του συμβατικού οχήματός τους.

Δείτε επίσης: Προσποιούνταν τους γιατρούς και εξαπατούσαν ηλικιωμένους με «μαϊμού» τροχαία

Λίγες ώρες μετά ο νεαρός πέρασε με αυτοκίνητο μπροστά από το κτίριο της Ασφάλειας Ρόδου και απείλησε ξανά τους αστυνομικούς, στους οποίους μάλιστα φέρεται ότι πέταξε ένα μαχαίρι με λάμα 17,5 εκατοστά!

Η καταδίωξη του δράστη δεν έφερε αποτέλεσμα, αλλά το μεσημέρι της Δευτέρας ο θρασύς 33χρονος φέρεται ότι τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και απείλησε τους αστυνομικούς να σταματήσουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του! Τελικά, εντοπίστηκε στο σπίτι του τις απογευματινές ώρες της ίδιας ημέρας, συνελήφθη και… ζήτησε συγγνώμη!

Οι κατηγορίες που του απήγγειλε ο εισαγγελέας είναι για αντίσταση κατά της Αρχής, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή, παράνομη οπλοφορία, απειλή κατά συρροή και για φθορά πράγματος που χρησιμεύει στο κοινό όφελος, και πήρε προθεσμία για να προετοιμάσει την υπεράσπισή του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This