Δάση από δενδρύλλια κάνναβης σε Πόρτο Ράφτη και Ρέθυμνο

Must Read

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων εντόπισε 690 δενδρύλλια κάνναβης στην περιοχή του Πόρτο Ράφτη.

Ειδικότερα, η Ασφάλεια με τη συνδρομή της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων της ΕΛ.ΑΣ, εντόπισε δύο γειτονικές φυτείες, καλλιεργούμενες με φυσική μέθοδο, σε δύσβατη δασική περιοχή του Πόρτο Ράφτη.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν δύο Αλβανοί, ηλικίας 35 και 36 ετών, υπεύθυνοι για την οργάνωση, καλλιέργεια και εποπτεία των φυτειών.

Κατασχέθηκαν υλικά και εξοπλισμός καλλιέργειας των δενδρυλλίων. Κατασχέθηκαν επίσης ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, μικροποσότητα και σπόροι κάνναβης. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δεκαπέντε φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης εντοπίστηκαν και στο Μυλοπόταμο Ρεθύμνου σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους με συνολικά 3.349 δενδρύλλια κάνναβης, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό των δραστών.

Πρόκειται για το αποτέλεσμα συντονισμένης επιχείρησης εξερεύνησης, χθες, στην ευρύτερη περιοχή του συγκεκριμένου δήμου, με την συνδρομή ελικοπτέρου της Ελληνικής Αστυνομίας και τη συνεργασία τμημάτων και υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ σε ορεινές και δυσπρόσιτες περιοχές όπου εντοπίστηκαν τελικά οι φυτείες οι οποίες αφορούσαν σε επιμελημένη καλλιέργεια.

Τα δενδρύλλια κατασχέθηκαν μαζί με πλήθος πειστηρίων που βρέθηκαν κατά την εξερεύνηση των χώρων της φυτείας και μέχρι αυτή την ώρα ενεργούνται έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This