Αγρίνιο: 46χρονος Ρομά χτύπησε αστυνομικό με μπουκάλι

Ακολούθησε συμπλοκή

Must Read

Στο τμήμα οδηγήθηκαν δύο πολίτες μετά από ένταση που επικράτησε μεταξύ τους το βράδυ της Τρίτης, στην πλατεία Δημοκρατίας, στο Αγρίνιο.

Οι δύο άντρες δεν υπέβαλαν μηνύσεις και έτσι αφέθηκαν ελεύθεροι.

Παρ’ όλα αυτά, μετά την έξοδό του από το Αστυνομικό Τμήμα, ο ένας από τους δύο άνδρες φέρεται να είχε αντιπαράθεση με την σκοπό, στην είσοδο του μεγάρου. Σύμφωνα, μάλιστα, με αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο σε βοήθεια της συναδέλφου τους, αποδείχθηκε και επιθετικός.

Τραυματίστηκαν και οι δυο

Στην προσπάθεια σύλληψης που ακολούθησε, σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες του agriniopress, ο 46χρονος Ρομά επιτέθηκε στον αστυνομικό με μπουκάλι και ακολούθησε συμπλοκή.

Ο αστυνομικός τραυματίστηκε, πέφτοντας στο έδαφος, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο. Εκεί μεταφέρθηκε και ο 46χρονος, που επίσης φέρεται να τραυματίστηκε. Εν τέλει συνελήφθη, ενώ σήμερα ο ίδιος υπέβαλλε μήνυση σε βάρος του αστυνομικού για σωματική βλάβη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This