Είχε στοιβάξει εννιά μετανάστες μέσα σε τροχόσπιτο

Must Read

Κάθε άλλο παρά… ταξίδι αναψυχής έκανε με το αυτοκινούμενο τροχόσπιτο που οδηγούσε ένας 40χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε από άνδρες του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης, καθώς είχε στοιβάξει στο εσωτερικό του εννέα παράνομους μετανάστες!

Κι αυτός δεν ήταν ο μόνος, αφού το «σαφάρι» των αστυνομικών αποκάλυψε κι άλλους διακινητές που προωθούν παράνομα μετανάστες στη χώρα μας από περάσματα των συνόρων της Μακεδονίας και της Θράκης.

Σε άλλη περίπτωση, οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης έκαναν σήμα να σταματήσει ένας 25χρονος οδηγός Ι.Χ. στην περιοχή Βαφέικα, όμως αυτός σανίδωσε το γκάζι και επιχείρησε να διαφύγει.

Ακολούθησε καταδίωξη και στην αγροτική περιοχή του Κύρνου το όχημα εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε ξύλινη περίφραξη και ακινητοποιήθηκε. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 25χρονο, ο οποίος μετέφερε πέντε μη νόμιμους μετανάστες και μάλιστα χωρίς δίπλωμα οδήγησης!

Έσπασε τις μπάρες στα διόδια

Ένας άλλο διακινητής που εντοπίστηκε στη Μακεδονία τα έπαιξε όλα για όλα και προσπάθησε να διαφύγει σπάζοντας τις μπάρες διοδίων με το αυτοκίνητό του που ήταν γεμάτο μετανάστες! Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης εντόπισαν χθες τα ξημερώματα στην Εγνατία Οδό το ύποπτο αυτοκίνητο που προερχόταν από Καβάλα και το καταδίωξαν. Στον κόμβο Βαγιοχωρίου ο οδηγός έσπασε τις μπάρες στα διόδια της Ανάληψης και συνέχισε την ξέφρενη πορεία του προς τη Θεσσαλονίκη παραβιάζοντας κόκκινα, προτεραιότητες και οδηγώντας επικίνδυνα.

Τελικά, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, ακινητοποίησε το αυτοκίνητο και προσπάθησε να διαφύγει. Ακολούθησε πεζή καταδίωξη του οδηγού αλλά και των εννέα μεταναστών που είχε στο αυτοκίνητό του, οι οποίοι προσπάθησαν να εξαφανιστούν τρέχοντας όταν ακινητοποιήθηκε το όχημα. Στο τέλος οι αστυνομικοί μαζί με συναδέλφους τους του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης που προσέτρεξαν για συνδρομή κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν και να τους συλλάβουν όλους.

Οι εκπλήξεις, όμως, δεν είχαν τελειώσει, αφού στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου που είχε εγκαταλείψει ο διακινητής βρέθηκαν ακόμη τρεις μετανάστες! Όλοι οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα με τη δικογραφία σε βάρος τους να περιλαμβάνει επιπλέον κατηγορίες για απείθεια, αντίσταση, διατάραξη της ασφάλειας συγκοινωνιών και διακεκριμένη φθορά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This