Κατάθεση «φωτιά» της μητέρας του άτυχου καπετάνιου για την «μαύρη χήρα» της Ερμιονίδας της που είχε εραστές

Must Read

Τη χαροκαμένη μητέρα του καπετάνιου Θανάση Λάμπρου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός με δύο σφαίρες σε κεφάλι και θώρακα στην Κοιλάδα Ερμιονίδας τον Δεκέμβριο του 2014, κλήτευσε στη συνεδρίαση της Παρασκευής το δικαστήριο, σε μια προσπάθεια να φωτίσει τα θολά σημεία της πολύκροτης υπόθεσης.

Η 75χρονη Χρυσούλα Λάμπρου μπήκε στο δικαστικό μέγαρο καθισμένη σε αναπηρικό καροτσάκι και κατέθεσε για πρώτη φορά στη δίκη που γίνεται σε δεύτερο βαθμό, με κατηγορούμενη τη νύφη της Δήμητρα Βούλγαρη. Η ηλικιωμένη κλήθηκε να ρίξει «φως» μετά το διφορούμενο πόρισμα του ιατροδικαστή, ο οποίος δεν είχε αποκλείσει ούτε το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, αλλά ούτε αυτό της δολοφονίας.

Στην ερώτηση αν ο γιος της ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή, η 75χρονη απάντησε ξεκάθαρα πως η συνταγογραφημένη αγωγή που υπήρχε στο βιβλιάριό της αφορούσε την ίδια.

Αναφορικά με τη 41χρονη νύφη της είπε πως οι μεταξύ τους σχέσεις ουδέποτε ήταν ρόδινες: «Πότε είχαμε καλές σχέσεις, πότε δεν είχαμε. Ο γιος μου δεν μου έλεγε κάτι για τους καβγάδες τους και αυτά που μάθαινα τα άκουγα από τον κόσμο. Μια φορά καβγάδισαν σπίτι μου και τους είπα ”χωρίστε”».

Η κυρία Χρυσούλα ρωτήθηκε και για την εξωσυζυγική σχέση του γιου της, και ανέφερε πως δεν γνώριζε τίποτα, λέγοντας «το έμαθα μετά τη δολοφονία», ενώ για τη νύφη της μίλησε με οργή. «Δεν σεβόταν τίποτα. Το χωριό έλεγε διάφορα, μιλούσε για εξωσυζυγικές σχέσεις που είχε. Μάλιστα, υπήρξαν άνθρωποι που μου είχαν πει να ενημερώσω τον γιο μου να γυρίσει από τα ταξίδια. Εγώ δεν του έλεγα τίποτα για να μην τον στενοχωρήσω» κατέθεσε, ενώ ήταν κατηγορηματική για το ενδεχόμενο ο γιος της να έδωσε ο ίδιος τέλος στη ζωή του. «Δεν είχε λόγους να αυτοκτονήσει. Από την αρχή πίστευα ότι δολοφονήθηκε. Η νύφη μου δεν συγκινήθηκε ποτέ».

Μιλώντας στην «Espresso» και την Εύα Παπαδάτου,  ο δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου καπετάνιου Γιώργος Γεωργόπουλος ανέφερε ότι η χαροκαμένη μάνα κατέθεσε επίσης ενώπιον του δικαστηρίου ότι «αρκετό καιρό πριν από τον θάνατό του, ο γιος της είχε τραυματιστεί στο χέρι από την κατηγορουμένη».

Ο δικηγόρος πρόσθεσε πως, μετά τη μητέρα του 42χρονου θύματος, κατέθεσε ο μάρτυρας ο οποίος τη μοιραία ημέρα είχε ακούσει φωνές και δύο πυροβολισμούς. Οπως είπε, «ο μάρτυρας απλώς επιβεβαίωσε την αρχική του κατάθεση, εμμένοντας σε αυτήν».

Δείτε επίσης: Έβαλε κάμερα στο σπίτι της 18χρονης νοικάρισσάς του για να βλέπει της προσωπικές στιγμές της

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This