Παρασκευή 18/6/2021

Φρίκη και αποτροπιασμός για την αποπλάνηση 12χρονης από 48χρονο στα Γρεβενά, εν γνώσει της μητέρας της

Μόνο φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η αποκάλυψη, ότι σε χωριό των Γρεβενών ένας 48χρονος άντρας φέρεται ότι αποπλανούσε ένα 12χρονο κορίτσι και μάλιστα… εν γνώσει της μητέρας του κοριτσιού!

Η Αστυνομία των Γρεβενών, από την άνοιξη του 2019 ερευνούσε και συνέλεγε στοιχεία για τις καταγγελίες που υπήρχαν και σύμφωνα με τις οποίες ο 48χρονος άντρας κακοποιούσε το μόλις 12 ετών κοριτσάκι.

Και η οργή ξεχειλίζει από την αποκάλυψη ότι η μητέρα του κοριτσιού φέρεται πως το συνόδευε η ίδια στο σπίτι του 48χρονου!

Ο 48χρονος, που είναι πατέρας δύο παιδιών, συνελήφθη ύστερα από επιχείρηση της Αστυνομίας μέσα στο σπίτι του σε χωριό των Γρεβενών, την ώρα που βρισκόταν σε αυτό και η 12χρονη, η οποία είναι ορφανή από πατέρα. Οι πληροφορίες, πάντως, είναι συγκεχυμένες, ως προς την παρουσία της μητέρας του κοριτσιού στο σπίτι εκείνη τη στιγμή.

Κάτοικοι του χωριού, όλο αυτό το χρονικό διάστημα παρατηρούσαν την «περίεργη» σχέση που είχε αναπτυχθεί ανάμεσα στον 48χρονο άντρα και στην οικογένεια της ανήλικης και ήταν εκείνοι που έδωσαν στοιχεία στην Ελληνική Αστυνομία.

Ο φερόμενος ως δράστης και η μητέρα της 12χρονης, η οποία φαίνεται ότι γνώριζε τη σχέση τους, πέρασαν το κατώφλι του εισαγγελέα Γρεβενών, όπου ζήτησαν και πήραν προθεσμία ως τη Δευτέρα 2/12, προκειμένου να απολογηθούν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ