Νύχτα-«κόλαση» πέρασε πρώην δημοτική σύμβουλος στην Αχαΐα – Πέντε ληστές την κράτησαν όμηρο

Must Read

Μία νύχτα-θρίλερ έζησε η οικογένεια πρώην δημοτικής συμβούλου στην Αχαΐα όταν εισέβαλαν στο σπίτι της πέντε ληστές.

Το περιστατικό έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Πέμπτης (5/12) όταν και οι δράστες φέροντας κουκούλα μπήκαν στο σπίτι και άνοιξαν όλα τα φώτα.

Προτού αντιδράσει κάποιο από τα θύματα, οι ληστές έσπευσαν να τα ακινητοποιήσουν, απειλώντας τα με ένα κατσαβίδι προκειμένου να αποσπάσουν πληροφορίες για το που βρίσκονταν τα χρήματα της οικογένειας.

Δείτε επίσης: Ληστεία σε τράπεζα στη Νέα Σμύρνη

Στη συνέχεια και αφού διέρρηξαν το χρηματοκιβώτιο, οι δράστες έκαναν φύλλο και φτερό το σπίτι της πρώην δημοτικής συμβούλου.

Μάλιστα, όταν αποφάσισαν να φύγουν από το σπίτι, οι πέντε κουκουλοφόροι πήραν όλα τα κινητά, τα σταθερά μέχρι και το ρούτερ προκειμένου να μην έχει τρόπο επικοινωνίας με την αστυνομία το ζευγάρι.

«Κάποια στιγμή, πήγα να λιποθυμήσω. Όταν τους ρωτήσαμε γιατί το κάνουν αυτό είπαν πως δεν έχουν να φάνε», ήταν τα λόγια της σοκαρισμένης πρώην δημοτικής συμβούλου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This