Πέρασμα έγινε για το ναρκωτικό «των τζιχαντιστών» η Ελλάδα

Η ΕΛ.ΑΣ. βρήκε 1.300.000 ναρκωτικά χάπια στο λιμάνι του Πειραιά

Must Read

Σε διαμετακομιστικό σταθμό των παράνομων κυκλωμάτων που διακινούν το περιβόητο Captagon, το γνωστό «ναρκωτικό των Τζιχαντιστών», φαίνεται πως έχει μετατραπεί η Ελλάδα! Για άλλη μια φορά, εντοπίστηκαν χθες το μεσημέρι στο λιμάνι του Πειραιά τρία κοντέινερ με εκατομμύρια συνθετικά χάπια.

Ως αργά το βράδυ, τα στελέχη του Λιμενικού και του υπουργείου Οικονομικών είχαν ανοίξει μόνο το ένα από τα τρία ύποπτα κοντέινερ και, μόλις στο μισό χώρο του, είχαν καταμετρήσει 1.300.000 χάπια Captagon με την έρευνα να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, Αμερικανοί πράκτορες της DEA είχαν εδώ και μέρες πληροφορίες για την επικείμενη μεταφορά μεγάλης ποσότητας «ναρκωτικού των Τζιχαντιστών» από την Συρία στην Κίνα, μέσω Ελλάδας. Αμέσως τέθηκαν σε πλήρη επιφυλακή οι συναρμόδιες υπηρεσίες και εντόπισαν στο λιμάνι του Πειραιά τα τρία κοντέινερ, που είχαν ξεκινήσει από την Λατάκεια της Συρίας και είχαν τελικό προορισμό λιμάνι της Κίνας.

Όπως διαπιστώθηκε από τους λιμενικούς και τους τελωνειακούς, τα συνοδευτικά έγγραφα των εμπορευματοκιβωτίων ήταν «πειραγμένα», με αποτέλεσμα να τεθούν υπό διακριτική παρακολούθηση, για να διαπιστωθεί ποιοι θα τα παραλάμβαναν και σε ποιο πλοίο θα τα φόρτωναν, με προορισμό την Κίνα.

Όταν, όμως, δεν εμφανίστηκε κάποιος για να διευθετήσει τη φόρτωση των εμπορευματοκιβωτίων σε πλοίο, οι αρχές άνοιξαν το ένα από αυτά και ανακάλυψαν έκπληκτοι την ποσότητα «μαμούθ» με τα χάπια Captagon.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This