9-8-2020

Φυλακές Κορυδαλλού: Τα τρία σενάρια για τον εμπρησμό του αυτοκινήτου της διευθύντριας του ψυχιατρείου

Τον ηθικό αυτουργό του εμπρησμού του οχήματος της διευθύντριας του Ψυχιατρείου του Κορυδαλλού, που βρισκόταν στη λεωφόρο Γαλατσίου, αναζητούν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες εκ των έσω, πίσω από την εντολή για το χτύπημα ενδέχεται να βρίσκεται κρατούμενος που ήθελε να… παραμείνει στο Ψυχιατρείο, αλλά επέστρεψε στις φυλακές, καθώς δεν ικανοποιήθηκε το αίτημά του. Ένα άλλο σενάριο που εξετάζεται είναι πως ίσως κάποιος να ζήτησε… άδεια και να μην την έλαβε! Παράλληλα, το τρίτο σενάριο να ήταν «μήνυμα» από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Ωστόσο, πρωταρχικά εξετάζεται ο ρόλος ομάδας ποινικών, κυρίως Ελλήνων και Αλβανών, οι οποίοι δεν επιθυμούσαν να λάβουν εξιτήριο από το ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού, ώστε να κάνουν και… δουλειές μέσα, όπως: να εισάγουν ανενόχλητοι αναβολικά με την ταυτόχρονη «απόλαυση» και άλλων προνομίων.

Η διευθύντρια του Ψυχιατρείου στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς έδειξε ότι δεν μπορεί να φανταστεί ποιος θα ήθελε να βάλει φωτιά στο αυτοκίνητό της: «Δεν γνωρίζω ποιος μπορεί να ήθελε να κάψει το αυτοκινητό μου», ξεκαθαρίζοντας πως τις γνωματεύσεις δεν τις δίνει η ίδια, αλλά οι ψυχίατροι του νοσοκομείου.

Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση ψάχνουν βίντεο από κάμερες ασφαλείας σε μία προσπάθεια να ταυτοποιήσουν τους δράστες.

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελένη Παπαδοπούλου
Ελένη Παπαδοπούλου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ