Βαρυποινίτες «διέταξαν» την επίθεση στον αξιωματικό των φυλακών Κορυδαλλού

Must Read

Νέες πληροφορίες για την επίθεση σε βάρος του διοικητή της εξωτερικής φρουράς των φυλακών Κορυδαλλού έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, όπως δείχνουν οι πρώτες έρευνες, η εντολή για την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο αυτοκίνητο του αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. δόθηκε από βαρυποινίτες μέσα από τις φυλακές.

Μάλιστα, ο ίδιος ο διοικητής φαίνεται να είχε δεχθεί απειλές λόγω των εξονυχιστικών ελέγχων στους οποίους υπέβαλε ομάδες κρατουμένων το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης:

«Ποτέ δεν έχει να κάνει με τους ανθρώπους, πάντα με τις αποφάσεις τους έχει να κάνει… Απότοκοι ως άνθρωποι αλλά και ως υπηρεσία της πρωτοφανούς επίδειξης όχι δύναμης αλλά πανικού, στον οποίο δείχνουν πλέον να βρίσκονται κακοποιά στοιχεία και οι συν αυτώ ακόλουθοι τους, χαρακτηρίζουμε, καταδικάζοντας την απερίφραστα, τουλάχιστον άνανδρη και ανήθικη την προσπάθεια εκφοβισμού του διοικητή της Εξωτερικής Φρουράς του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού κ. Β.Γ., ύστερα από την έκρηξη που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα και προκάλεσαν άγνωστοι δράστες στην πυλωτή της πολυκατοικίας που διαμένει.

Δείτε επίσης: Νέες καταδρομικές επιθέσεις από αντιεξουσιαστές – «Χτύπησαν» δύο τράπεζες και μία καφετέρια

Είναι γεγονός ότι η προσπάθεια αντιμετώπισης φαινομένων διαφθοράς από την ελληνική πολιτεία γενικότερα, όσο και από την υπηρεσία της Εξωτερικής Φρουράς ειδικότερα, με νομοθετικές αποφάσεις όπως την ανάληψη του ελέγχου εισόδου επισκεπτών και αντικειμένων των κεντρικών πυλών μεγάλων Καταστημάτων Κράτησης καθώς και την παράλληλη σύσταση της Ειδικής Ομάδας Αντιμετώπισης Έκνομων Ενεργειών (Ο.Α.Ε.Ε.), ιδιαίτερα στο Κατάστημα του Κορυδαλλού, έφερε πολύ καλά αποτελέσματα στον περιορισμό των φαινομένων παραβατικότητας και ασυδοσίας εντός του Σωφρονιστικού Καταστήματος. Κάποιοι δεν το θέλουν και προσπαθούν απεγνωσμένα, κρυπτόμενοι πίσω από την ανωνυμία τους φοβίζοντας και απειλώντας, να αλλάξουν το νέο status quo που αρχίζει πλέον να διαφαίνεται, αυτό της νομιμότητας»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This