Εκφοβισμό από «νονούς» βλέπουν οι αρχές πίσω από την επίθεση στα Λαδάδικα

Must Read

Τον τρόμο σκόρπισε στα πολυσύχναστα «Λαδάδικα» στη Θεσσαλονίκη μια οργανωμένη ομάδα περίπου 30 κουκουλοφόρων, οι οποίοι άνοιξαν πυρ έξω από ένα νυχτερινό κέντρο μέσα στον κόσμο, μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας. Οι απανωτοί πυροβολισμοί προκάλεσαν πανικό στους θαμώνες των καταστημάτων, οι οποίοι προσπάθησαν να καλυφθούν όπως και όπου έβρισκαν και από καθαρή τύχη δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όλα ξεκίνησαν όταν η ομάδα των αγνώστων που είχαν καλυμμένα με τα χαρακτηριστικά τους και τουλάχιστον ένας από αυτούς κρατούσε όπλο, επιχείρησαν να μπουν σε ένα γνωστό μαγαζί της πόλης στην οδό Παγγαίου, με άγνωστο σκοπό. Οι εργαζόμενοι στην ασφάλεια του μαγαζιού τους απαγόρευσαν την είσοδο και διαπληκτίστηκαν μαζί τους με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν.

Ωστόσο, ενώ οι κουκουλοφόροι είχαν απομακρυνθεί, από την πλευρά που κινήθηκαν ακούστηκαν αλλεπάλληλοι πυροβολισμοί που αναστάτωσαν την πολυσύχναστη περιοχή. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι αμέσως μετά οι δράστες επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητα τα οποία είχαν σταθμεύσει στη συμβολή της οδού Κουντουριώτου με την οδό Σαλαμίνος και εξαφανίστηκαν.

Στην περιοχή έφτασε ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας, αλλά οι δράστες είχαν ήδη γίνει άφαντοι. Οι άνδρες της Ασφάλειας περισυνέλεξαν περισσότερους από 30 κάλυκες που τους έστειλαν για βαλλιστική εξέταση και θεωρούν τυχαίο ότι δεν τραυματίστηκαν διερχόμενοι. Η ένοπλη επίθεση αποδίδεται σε ομάδες «νονών» της νύχτας που θέλησαν να εκφοβίσουν τους ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων στην περιοχή. Οι αστυνομικοί αναζητούν βίντεο από κάμερες επιχειρήσεων, αναζητώντας στοιχεία που θα οδηγήσουν στην ταυτοποίηση των ενόπλων.

ΛΑΔΑΔΙΚΑ-ΕΠΙΘΕΣΗ from newsbreak.gr on Vimeo.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This