Νέα σύλληψη για διακίνηση πορνογραφικού υλικού μέσω Internet

Ο άγνωστος δρούσε σε Ελλάδα και Κύπρο

Must Read

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε άνδρας, κατόπιν δικογραφίας που σχηματίστηκε σε βάρος του από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος.

Ο συλληφθείς κατηγορείται για διακίνηση πορνογραφικού υλικού ανηλίκων σε Ελλάδα και Κύπρο μέσω Internet.

Τα στοιχεία, στα οποία υπήρχε ενσωματωμένη αναφορά του Αμερικανικού Οργανισμού ΝCMEC (National Center for Missing and Exploited Children), συγκέντρωσε η Europol και διαβίβασε στις Κυπριακές Αρχές.

Από έρευνα των Κυπριακών αστυνομικών Αρχών προέκυψε πως ο άγνωστος διακίνησε υλικό πορνογραφίας ανηλίκων κατά το χρόνο που βρισκόταν στην Κύπρο, ωστόσο πρόλαβε να φύγει στη Βόρεια Ελλάδα, πριν του γίνει έλεγχος.

Πλήθος φωτογραφιών στην κατοχή του

Στην υπόθεση ενεπλάκη και η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, κλιμάκιο αστυνομικών της οποίας μετέβη στην οικία του υπόπτου στις 27 Ιουνίου 2019. Κατά τη διάρκεια της έρευνας που διεξήγαγε, βρέθηκαν στην κατοχή του πλήθος φωτογραφιών που απεικονίζουν πορνογραφικές παραστάσεις με τη συμμετοχή ανηλίκων.

Ο άγνωστος άνδρας συνελήφθη εντός των ορίων της αυτόφωρης διαδικασίας, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευή κινητού τηλεφώνου και φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This