Τους έπιασαν στον Έβρο πριν σπρώξουν στην αγορά την «κοκαΐνη των φτωχών»

Must Read

Στη … φάκα της αστυνομίας πιάστηκαν δύο αλλοδαποί ηλικίας 56 και 57 ετών που επιχείρησαν να περάσουν από την Τουρκία στον Έβρο έχοντας στην κατοχή τους μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Κομοτηνής ήταν ήδη ενήμεροι για την επικείμενη απόπειρα εισαγωγής της «κοκαΐνης των φτωχών» – μιας εξαιρετικά επικίνδυνης ουσίας που μεταξύ άλλων προκαλεί απώλεια μνήμης, ψυχωτική συμπεριφορά, επιθετικότατα και βλάβες στον εγκέφαλο – και για το λόγο αυτό δανείστηκαν από την αντίστοιχη υπηρεσία της Αλεξανδρούπολης τον εκπαιδευμένο στην ανίχνευση ναρκωτικών σκύλο, ο οποίος τους έβγαλε ασπροπρόσωπους.

Πάνω από 200 λαθραία πακέτα τσιγάρων

Όταν ο τετράποδος αστυνομικός ερεύνησε το φορτηγό με οποίο επιχείρησαν να περάσουν από το Συνοριακό Σημείο Διέλευσης των Κήπων στον Έβρο οι δύο αλλοδαποί, ξετρύπωσε δυο συσκευασίες οι οποίες περιείχαν κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη συνολικού βάρους δυο κιλών και 279 γραμμαρίων, καθώς και 220 λαθραία πακέτα τσιγάρων.

Εκτός από τα ανωτέρω κατασχέθηκε επίσης το όχημα με το οποίο έφτασαν από τη γειτονική χώρα οι δράστες, τρία κινητά τηλέφωνα, κάρτες κινητής τηλεφωνίας, 900 λίρες Τουρκίας καθώς και 390 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Έπιασαν στην Πάτρα ιταλικό φορτηγό με 22 κιλά κοκαΐνης και δυο κιλά άγνωστης «λευκής σκόνης»

Οι δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης με την κατηγορία της εισαγωγής ναρκωτικών και της παράβασης τού Τελωνειακού Κώδικα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This